Ohita
Visma Manager -mobiilisovelluksella voi tarkistaa, tiliöidä, hyväksyä ja maksaa ostolaskuja suoraan mobiililaitteella.
Visma Manager -mobiilisovelluksella voi tarkistaa, tiliöidä, hyväksyä ja maksaa ostolaskuja suoraan mobiililaitteella.

Tiedote -

Yritysten laskujen käsittelyyn selkeä helpotus: mobiilisovellus maksaa laskut kasvojentunnistuksella

Ostolaskujen käsittely on yrityksen työllistävin talousprosessi. Yrityksissä käytetään tuhansia tunteja aikaa ostolaskujen manuaaliseen käsittelyyn. Jatkossa ostolaskut voi maksaa helposti kasvojentunnistuksella tai antaa automaation hoitaa koko prosessi. Vastaavia ratkaisuja ei ole aiemmin ollut käytössä yritysmaailmassa.

Netvisor-taloushallinto-ohjelmisto julkaisi ilmaisen Visma Manager -mobiilisovelluksen, jolla ostolaskuja voi tarkistaa, tiliöidä, hyväksyä ja maksaa suoraan mobiililaitteella. Laskujen maksaminen tapahtuu FaceID-kasvojentunnistuksella, sormenjäljellä tai PIN-koodilla. Käyttäjä voi tarkastella kaikkien niiden yritysten ostolaskuja, joihin hänellä on reskontraoikeudet.

"Halusimme tuoda yrityksille uudenlaisen sovelluksen, joka hyödyntää moderneja tunnistautumistapoja ja jolla laskuja voi maksaa ikään kuin “lennosta”. Sovellus nopeuttaa ostolaskujen läpivientiä, sillä laskun voi maksaa yhdeltä istumalta omalla puhelimella", kertoo Netvisorin tuotejohtaja Janne Lyytikäinen.

Mobiilisovelluksella helpotetaan yritysten ostolaskujen käsittelyä, mutta isoin tuottavuus saavutetaan koko ostolaskuprosessin automaatiolla. Lyytikäisen mukaan suomalaisyrityksissä käytetään valitettavan paljon aikaa ostolaskujen käsittelyyn. Esimerkiksi Netvisorissa käytettiin vuonna 2017 yhteensä 152 henkilötyövuotta prosessin manuaaliseen hoitamiseen. Jopa 80% tästä ajasta olisi voitu säästää automatisoimalla ostolaskuprosessi.

"Haluamme, että asiakkaamme voivat hyödyntää laskujen maksamiseen käytetyt tunnit sekä sadat ja tuhannet eurot tuottavampaan toimintaan", sanoo Lyytikäinen.

Netvisorin automaatio-ominaisuuksia on kehitetty niin, että ostolaskujen käsittelyn voi automatisoida kokonaan. Ohjelmisto tarkastaa ja maksaa laskuja automaatiosääntöjen mukaan, mutta myös huomauttaa jos säännöllinen lasku on jäänyt tulematta. Lisäksi ohjelmisto ehdottaa uusia automaatiosääntöjä ja ilmoittaa mahdollisista huijauslaskuista.

"Ohjelmiston hankinnassa tulisi olla lähtökohtana, että sillä voi automatisoida mahdollisimman paljon yrityksen rutiininomaisia tehtäviä turvallisesti", Lyytikäinen tiivistää.

Lisätietoja:
Janne Lyytikäinen, +358 40 739 0278, tuotejohtaja, Visma Solutions

Visma Solutions
Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor, työnohjausratkaisut Visma Severa ja ValueFrame, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä sähköinen allekirjoituspalvelu Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visma-konsernissa on yli 8500 työntekijää, ja vuonna 2017 sen liikevaihto oli 9 146 miljoonaa Norjan kruunua (n. 964 milj. euroa).

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland