Seuraa Visma

Vuoden tilitoimistoina palkittiin rohkeasti kehittyviä tilitoimistoja

Lehdistötiedote   •   Touko 16, 2019 16:30 EEST

Torstaina 16.5. palkittiin vuoden menestyneimmät tilitoimistot, tilitoimistovaikuttaja sekä vuoden sovellus. Palkinnot jaettiin Solutions´19-tapahtumassa Messukeskuksen Siivessä.

Visma Solutions Oy palkitsi nyt toista kertaa vuoden menestyneimmät tilitoimistot ja tilitoimistoalan vaikuttajan. Most Valued Professional -palkinto edustaa suomalaisen taloushallinnon kehittämistä. 

“Palkinnon saa henkilö, jonka visio on edistänyt taloushallinnon sähköistämistä, automaatiota ja siten suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantamista. Henkilö on nopeuttanut koko toimialan siirtymistä uuteen tapaan palvella asiakkaitaan”, kertoo Visma Solutionsin tuotejohtaja Janne Lyytikäinen. Palkinnon sai johtaja Matti Villikka Nets Finlandilta.

Vuoden tilitoimistoina palkitut tilitoimistot tuottavat automaation ja reaaliaikaisen taloudenhoidon avulla asiakkailleen erityistä arvoa. Ne hyödyntävät automatisoitua taloushallintoa (Netvisor) kattavasti kaikilla asiakkaillaan. Palkinnon saivat Jyväskylän Tilitoimistopalvelut, Talentree ja Likvidi. 

“Vuoden tilitoimistoissa ostolaskut käsitellään yli 90 prosentilla asiakkaista sähköisesti ja verkkolaskutus on laajasti käytössä. Kirjanpitäjällä on käytössä sähköinen tiliote yli 90 prosentilla asiakkaista. Useimpien asiakkaiden palkat lasketaan Netvisorissa ja rajapintaa hyödynnetään kattavasti”, kuvaa Visma Solutionsin tilitoimistojen tuotejohtaja Jarkko Iitiä.

Visma Solutions Oy jakoi tunnustuksia myös toimintatapaansa voimakkaasti uudistaneille tilitoimistokumppaneille. Vuoden kasvukumppanit ovat uudistaneet omaa liiketoimintaansa rohkeasti ja hyödyntävät teknologiaa ja automaatiota kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa hyödyksi. Vuoden kasvukumppaneina palkittiin FaktaCount, Festum ja Rantalainen. 

“Vuoden kasvukumppaneita yhdistää heidän Netvisorin kautta tulevan liikevaihtonsa kasvu. He ovat aktiivisesti siirtäneet asiakkaita Netvisoriin, minkä ansiosta heidän liikevaihtonsa on kasvanut merkittävästi”, Jarkko Iitiä kertoo.

Lisäksi tapahtumassa palkittiin Vuoden sovelluskumppani. Palkittu sovellus tuo yrityksille täysin uudenlaisen mahdollisuuden rahoittaa toimintaansa. Palvelu perustuu moderniin teknologiaan ja siten myös mahdollistaa uudenlaisen tavan hoitaa asioita. Palkinnon saanut OP Laskulaina on laskunluototuspalveluiden palkittu edelläkävijä. Se on voittanut pääpalkinnon kansainvälisen Banking Technology Awards -kilpailun Best Use of IT in Corporate Banking -kategoriassa.

Palkinnot jaettiin 16.5. Solutions´19-tapahtumassa. Tapahtuma järjestettiin jo kahdeksatta kertaa ja se on yksi Suomen suurimmista IT-alan tapahtumista yli 900 osallistujalla. Lisätietoa tapahtumasta: vismasolutions.com/solutions19

Lisätietoja:
Jarkko Iitiä, Product Director, +358 44 357 0172, jarkko.iitia@visma.com

Visma Solutions Oy:
Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.