Ohita
Vuoden tilitoimisto tuottaa automaation avulla arvoa asiakkailleen

Lehdistötiedote -

Vuoden tilitoimisto tuottaa automaation avulla arvoa asiakkailleen

Tiistaina 22.5. palkittiin vuoden menestyneimmät tilitoimistot sekä tilitoimistovaikuttaja. Palkinnon sai myös vuoden sovellus. Palkinnot jaettiin 22.5. järjestetyssä Solutions´18-tapahtumassa.

Visma Solutions Oy palkitsi ensimmäistä kertaa vuoden menestyneimmät tilitoimistot, tilitoimistovaikuttajan sekä vuoden sovelluksen. Most Valued Professional -palkinto edustaa suomalaisen taloushallinnon kehittämistä. “Halusimme tällä palkinnolla palkita henkilön, jonka visio on edistänyt taloushallinnon sähköistämistä, automaatiota ja siten suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantamista. Henkilö on nopeuttanut koko toimialan siirtymistä uuteen tapaan palvella asiakkaitaan”, kertoo Visma Solutionsin tuotejohtaja Janne Lyytikäinen. Palkinnon sai Ossi Sopen-Luoma. Hän on omalla toiminnallaan edistänyt merkittävästi kokonaisen toimialan siirtymistä ennakkoluulottamasti uuden teknologian pariin.

Vuoden tilitoimisto -palkinto myönnettiin kumppanille, joka hyödyntää automatisoitua taloushallintoa (Netvisor) kattavasti kaikilla asiakkaillaan. Tilitoimisto tuottaa automaation ja reaaliaikaisen taloudenhoidon avulla asiakkailleen erityistä arvoa. Palkinnon sai Likvidi Oy. “Vuoden tilitoimistossa ostolaskut käsitellään yli 90 prosentilla asiakkaista sähköisesti ja verkkolaskutus on laajasti käytössä. Kirjanpitäjällä on käytössä sähköinen tiliote yli 90 prosentilla asiakkaista. Useimpien asiakkaiden palkat lasketaan Netvisorissa ja rajapintaa hyödynnetään kattavasti”, kuvaa Visma Solutionsin tilitoimistojen tuotejohtaja Jarkko Iitiä.

Muutoksentekijä 2018 -palkinnon sai kumppani, joka on voimakkaasti uudistanut omaa toimintatapaa menestyäkseen markkinoilla ja tarjotakseen asiakkailleen tämän päivän vaatimukset täyttävää palvelua. Oman liiketoiminnan uudistamisessa on otettu rohkeita askeleita automaation ja tämän päivän teknologian kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen. Voittaja on Azets Insight Oy. “Koska palkinto jaettiin nyt ensimmäistä kertaa, tarkastelimme historiaa useamman vuoden ajalta. Azets on nykyaikaistanut palvelun tuotannon mallin keskittämällä asiakkuuksien hoidon Netvisoriin. Azetsin liiketoiminnassa korostuu monipuolinen palveluvalikoima sekä korkea teknologiaosaaminen”, tiivistää Iitiä.

Lisäksi tapahtumassa palkittiin Vuoden sovellus 2018. Sovellus on edesauttanut taloushallinnon sähköistämistä ja virtaviivaistanut prosessien tehokkuutta. Palvelu perustuu moderniin teknologiaan ja siten myös mahdollistaa uudenlaisen tavan hoitaa asioita. Palkinnon sai Bezala (entiseltä nimeltään Receiptcamera). ”Sovelluksen avulla työntekijöiden matka- ja kululaskujen käsittely on nopeutunut merkittävästi”, Lyytikäinen kertoo.

Palkinnot jaettiin 22.5. Messukeskuksen Siivessä järjestetyssä Solutions´18-tapahtumassa. Tapahtuma järjestettiin jo seitsemättä kertaa ja se on yksi Suomen suurimmista IT-alan tapahtumista yli 800 osallistujalla. Solutions´18-tapahtuman teemana oli tänä vuonna Älykästä kasvua. Lisätietoa tapahtumasta: vismasolutions.com/solutions18

Lisätietoja:
Jarkko Iitiä, Channel Sales Director, +358 44 357 0172, jarkko.iitia@visma.com

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa jo yli 65.000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor, työnohjausratkaisut Visma Severa ja ValueFrame, budjetoinnin ja raportoinnin työkalu Visma Navita, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä sähköinen allekirjoituspalvelu Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 900 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Linkit

Aiheet


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi Vismalla on yli 300 000 hosting-asiakasta. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää, ja vuonna 2017 sen liikevaihto oli 9 346 miljoonaa Norjan kruunua (n. 964 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 700 employees and its net revenue amounted to NOK 9 346 million in 2017. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222