Ohita
Visman Credit Management -palvelut kasvoivat Suomessa 23 prosenttia vuonna 2018
Visman Credit Management -palvelut kasvoivat Suomessa 23 prosenttia vuonna 2018

Tiedote -

Visman laskutuksen, perinnän ja saatavien ostamisen liiketoiminta kasvoi 23% - merkittäviä panostuksia liiketoiminnan kehittämiseen

Visman Credit Management -palvelut (laskutus, perintä ja saatavien osto) kasvoivat Suomessa 23 prosenttia vuonna 2018. Visman Credit management -yhtiöt yhdistyvät saman nimen alle Pohjoismaissa ja Visma panostaa merkittävästi liiketoiminnan kehittämiseen. Tiivistyvä pohjoismainen yhteistyö mahdollistaa asiakkaille entistä monipuolisempia luotonhallinnan palveluita.

Ohjelmistoyhtiö Visman perintä- ja laskutusliiketoimintaa hoidetaan 16.4.2019 alkaen nimellä Visma Financial Solutions sekä Suomessa, Ruotsissa että Norjassa. Visma panostaa voimakkaasti kehittämisen resursseja tälle liiketoiminta-alueelle, koska näkee näissä rahankierron optimointiin tähtäävissä palveluissa sekä kysyntää että palveluiden kehittämistarvetta. Vahvasta pohjoismaisesta palvelutarjonnasta ja tiiviistä yhteistyöstä hyötyvät myös kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavat yritykset.

Visma on asiakasmäärältään Suomen suurin laskuoperaattori. Tätä kautta myös maksuvalvonta ja perintäpalvelut ovat kymmenien tuhansien asiakasyritysten kädenulottuvilla vaivattomasti ohjelmistointegraatioden kautta. Visman Credit Management -palvelut kasvoivat Suomessa 23 prosenttia vuonna 2018.

Visman Credit Management -palveluja käyttää pohjoismaissa jo yli 23 000 asiakasta. Vuonna 2018 Visman Financial Solutions -yhtiöt tekivät yli 10 miljoonaa laskutus- ja perintätransaktiota. Kasvunäkymät säilyvät vahvana myös tulevaisuudessa.

“On hienoa olla osa Visman voimakkaasti kasvavaa Credit Management -liiketoimintaa. Pystymme kehittämään yhdessä Ruotsin ja Norjan kanssa edistyksellisiä digitaalisia palveluita koko luotonhallinnan order-to-cash -ketjuun ja hyödyntämään näissä maissa tapahtuvaa kehitystyötä ja innovaatioita parhaan palvelun tuottamiseen. Tästä tiiviistä yhteistyöstä hyötyvät erityisesti asiakkaamme, joiden koko vaihtelee yksinyrittäjistä pörssiyhtiöihin”, toteaa Visma Financial Solutions Oy:n toimitusjohtaja Petrus Hoikkala.

Neljä viidestä yrityksestä joutuu perimään saataviaan

Visman teettämän perintätutkimuksen mukaan neljä viidestä yrityksestä joutuu perimään saataviaan. Valtaosa yrityksistä lähettää huomautuksen 1-10 prosenttiin laskuista ja 1-5 prosenttia laskuista menee perintään.

Sähköinen perintä yleistyy niin kuluttaja- kuin yritysperinnässäkin. Kuusi yritystä kymmenestä hyödyntää sähköisiä työkaluja perinnässä. Yritykset, jotka lähettävät paljon laskuja, hyödyntävät myös enemmän automatisoituja maksumuistutuksia. Perintätoimintojen automatisointi parantaa merkittävästi raportointia, vähentää rutiinitöiden määrää ja nopeuttaa maksujen saamista. Maksujen saanti on nopeutunut erittäin paljon tai paljon joka kolmannessa yrityksessä, jotka ovat ryhtyneet hyödyntämään automaatiota ja sähköisiä työkaluja saatavien hallinnassaan.

Lisää aiheesta:
Visman Credit Management -palvelut
Tutustu Visman perintätutkimukseen

Lisätietoja:
Petrus Hoikkala, toimitusjohtaja, Visma Financial Solutions Oy, +358 50 466 4722
Kristian Linden, markkinointijohtaja, Visma Financial Solutions Oy, +358 50 444 0846

Visma Financial Solutions Oy
Olemme laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakasyritysten liiketoimintaa ja nopeuttaa rahankiertoa. Visma Legal -lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 120 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyö pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on voimakkaasti kasvava pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. 

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland