Ohita
Visma M2, Visma Tiima ja Saima HR saivat Vuoden kyberteko -palkinnon
Visma M2, Visma Tiima ja Saima HR saivat Vuoden kyberteko -palkinnon

Tiedote -

Visman Bug Bounty -toiminta huomioitiin Vuoden kyberteko -palkinnolla

Tivi-lehti on valinnut yhdessä asiantuntijaraadin kanssa vuoden kyberteoksi Bug Bounty -toiminnan Suomessa. Palkinnon saavat Visma Enterprise, LähiTapiola ja Verohallinto.

Tivi-lehti nostaa esiin kybertoiminnan edelläkävijoitä ja palkitsi yritykset, jotka ovat ennakkoluulottomasti antaneet hakkereiden selvittää mahdollisia tietoturvariskejä. Vismalta Bug Bounty -toiminnassa ovat mukana Suomen suosituin matka- ja kuluhallintajärjestelmä Visma M2, työajanhallintajärjestelmä Visma Tiima sekä Saima HR -kokonaisuus.

Tuotteemme ovat alusta lähtien suunniteltu turvallisiksi pilvipalveluiksi. Lähdimme Bug Bountyyn mukaan varmistaaksemme, että ratkaisujemme tietoturva pysyy jatkuvasti huipussaan. On hienoa, että pitkäjänteinen työmme tietoturvallisten ratkaisujen kehittämiseksi on huomattu sekä asiakkaiden että nyt myös ulkopuolisen arvioijan toimesta, toteaa Visman Enterprisen toimitusjohtaja Jukka Mikkonen.

Palkinto jaettiin Tivi Digital & Cyber Security -tapahtumassa 23.11. Asiantuntijaraatiin kuuluivat F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen, tietokirjailija Petteri Järvinen, tutkija Jarno Limnell ja VAHTI-pääsihteeri Kimmo Rousku sekä Tivi-lehden toimittaja Heidi Kähkönen.

Lisätietoja: 
Jukka Mikkonen, toimitusjohtaja, Visma Enterprise Oy, +358 40 823 7698


Visma Enterprise Oy on innovatiivinen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut henkilöstöhallinnon järjestelmiin. Menestyksemme pohjautuu tunnettuihin ja luotettaviin ohjelmistoihin M2, Tiima, Saima HR, Saima Rekry ja Visma EasyCruit, joissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet ja erinomainen käytettävyys.Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 900 asiantuntijaa. visma.fi/enterprise

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland