Ohita
Provad Oy:n uusi nimi on Visma AI Works Oy
Provad Oy:n uusi nimi on Visma AI Works Oy

Tiedote -

Vismaan kuuluva Provad Oy laajentaa palveluitaan ja vaihtaa nimensä Visma AI Works Oy:ksi

Räätälöityihin ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneeseen Visma Consultingiin kuuluva Provad Oy kehittää palveluitaan kokonaisvaltaisemmiksi ja uudistaa nimensä sekä yritysilmeensä. Yhtiön uusi nimi on Visma AI Works Oy.

Provad Oy on toiminut vuodesta 2003 asiakaspalvelun, asiakaskokemuksen sekä yritysten toimintatapojen kehittämisen parissa. Yritys on tuonut markkinoille muun muassa kattavan contact center -järjestelmän, tekoälyperustaisen virtuaalisen assistentin sekä ratkaisut asiakaskokemuksen mittaamiseen. Vuonna 2019 Provad liittyi osaksi Vismaa.

Nyt Provadin nimeksi tulee Visma AI Works ja samalla yritysilme uudistuu. Jatkossa yritys tarjoaa yhä kokonaisvaltaisempaa palvelua yhdistämällä älykkään automaation, kattavat contact center -palvelut sekä asiakaskokemuksen kehittämisen.

“Visma AI Worksin tavoitteena on lähteä uudistamaan yritysten asiakasprosesseja kokonaisvaltaisesti, mahdollistaen näin enemmän aikaa sellaisiin töihin ja asiakaskohtaamisiin, joissa ihmisen läsnäolo on tärkeintä ja mielekkäintä. Omien asiantuntijoidensa avulla Visma AI Works pystyy tarjoamaan kaikki tekoälypohjaiseen automaatioon, asiakaspalveluun sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyvät ratkaisut saman katon alta”, kertoo Visma AI Worksin COO Tomi Korpaeus.

Lisätietoja:
Tomi Korpaeus, COO, Visma AI Works Oy, +358 50 084 6777

Visma AI Works Oy
Rakennamme sujuvampaa arkea asiakkaille, työntekijöille ja yrityksille, mahdollistamalla ihmisten keskittymisen merkityksellisiin kohtaamisiin sekä mielekkäisiin töihin, ja antamalla älykkään automaation hoitaa kaiken muun.

Autamme suuria ja keskisuuria yrityksiä kehittämään toimintaansa sekä parantamaan asiakaskokemusta ja henkilöstönsä tyytyväisyyttä AI:n ja automaation, sekä kokonaisvaltaisen asiakaspalvelujärjestelmän ja asiakaskokemuksen kehittämisen ratkaisujen avulla.

Visma AI Works on perustettu vuonna 2003 ja sen ammattilaiset työskentelevät Espoossa ja Tampereella. Lisätietoja aiworks.visma.com.

Visma Consulting Oy
Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat palvelumuotoilu, digitaaliset palvelut, ratkaisukehitys, tiedolla johtaminen ja tekoälyratkaisut. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingin asiakasprojekteissa työskentelee yli 400 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. Visma Consulting on osa pohjoismaista Visma-konsernia. Lisätietoja www.vismaconsulting.fi

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland