Ohita
Visma vahvistaa tuotetarjontaansa ostamalla Saima Soft Oy:n HR-tuotteet

Tiedote -

Visma vahvistaa tuotetarjontaansa ostamalla Saima Soft Oy:n HR-tuotteet

Saima HRM, Saima HRD ja Saima Rekry osaksi Visman tarjontaa

Visma vahvistaa henkilöstöhallinnon osaamistaan ostamalla edistykselliset Saima HR -tuotteet Saima Soft Oy:ltä. Kaupan myötä Visma Enterprise Oy:n palvelukseen siirtyy 12 henkilöä Mikkelissä ja Oulussa.

”Yrityskauppa vahvistaa Visman asemaa Suomen ohjelmistomarkkinoilla ja kasvattaa sekä kilpailukykyä että palveluiden laajuutta olemassa oleville ja uusille asiakkaille. Rekrytointi- ja HR-ratkaisut täydentävät Visman nykyportfoliota erinomaisesti ja tekevät meistä entistä vahvemman toimittajan suomalaisille yrityksille ja julkiselle sektorille”, kommentoi Visma Enterprise Oy:n toimitusjohtaja Jukka Mikkonen.

”Olemme tyytyväisiä siihen että Saima Rekry ja HRM sekä HRD -tuotteet jatkavat osaavissa käsissä. Saima Soft Oy keskittyy kaupan myötä henkilöstöpalvelualan toiminnanohjausjärjestelmän myStaff kehitykseen ja myyntiin”, toteaa StaffPoint Holding Oy:n toimitusjohtaja Mika Kiljunen.

Saima Rekryn avulla rakentuu ammattimainen työnantajamielikuva sekä työnhakijalle että rekrytoivalle esimiehelle. Saima HRM on henkilöstöhallinnan järjestelmä, jolla ylläpidetään työsuhteen aikaista tietoa ja hallitaan dokumentteja. Saima HRD:n avulla huolehditaan henkilöstön osaamisen kehittämisestä kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa.

Visma on viime vuosina kasvanut Suomessa vauhdilla sekä orgaanisesti, että yritysostoin. Kaupan myötä Vismalla on Suomessa yhteensä yli 1000 työntekijää.

Lisätietoja:

Jukka Mikkonen, toimitusjohtaja, Visma Enterprise Oy, +358 40 823 7698
Mika Kiljunen, toimitusjohtaja, StaffPoint Holding Oy, +358 20 720 6260

Lisää tietoa Visma Enterprise Oy:stä
Visma Enterprise Oy on innovatiivinen ohjelmistotalo. Menestyksemme pohjautuu M2 Matka- ja kuluhallintaratkaisuun sekä TIIMA Työajanhallintaratkaisuun, joissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet sekä erinomainen käytettävyys. Asiakkainamme on yli 1 000 kotimaista ja kansainvälistä pientä, keskisuurta ja suurta asiakasorganisaatiota. http://www.visma.fi/enterprise/

Lisää tietoa Saima Soft Oy:stä
Saima Soft on StaffPoint-konserniin kuuluva ohjelmisto- ja palveluyhtiö. Olemme kehittäneet sähköistä henkilöstöhallintoa jo yli kymmenen vuoden ajan. Toimimme myös henkilöstövuokrauksessa, ja siksi meillä on vahva kokemus ja paljon osaamista henkilöstöprosessien ja työnantajan roolin ammattimaisesta hoitamisesta. Kaikki tämä on käytössäsi ohjelmistoissamme ja palvelussamme. Yhdistämme HR- ja IT-osaamisen niin, että tietotekniikka todella palvelee henkilöstöhallintoa. www.saima.fi

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 340 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on yli 6 400 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 340,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 6 400 employees and our net revenue amounted to euros 835 million in 2014.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland