Seuraa Visma

Visma vahvistaa laskutus- ja perintäpalveluiden liiketoimintaa yhdistämällä Visma Duetto Oy:n ja Visma PPG Oy:n

Lehdistötiedote   •   Huhti 18, 2018 08:22 EEST

Visma Duetto Oy:n ja Visma PPG Oy:n yhdistyminen luo uuden, vahvemman toimijan laskutus- ja perintäpalvelumarkkinaan. Asiakkaat hyötyvät entistä kokonaisvaltaisemmasta ratkaisutarjonnasta.

Laskutus- ja perintäpalvelut ovat strategisesti tärkeitä liiketoiminta-alueita Vismalle. Visma osti Duetto Groupin vuonna 2013 ja 60 prosenttia Pappila Penkkala Groupin (PPG) osakkeista vuonna 2017. Visma on nyt ostanut loput 40 prosenttia PPG:n osakkeista ja yhdistää Visma Duetto Oy:n ja Visma PPG Oy:n yhdeksi, uudeksi Visma-yhtiöksi. Yhdistyminen on luonnollinen jatkumo määrätietoiselle kasvustrategialle.

Visma Duetto ja Visma PPG ovat molemmat menestyneitä yrityksiä liiketoiminta-alueellaan. Yritykset tarjoavat samankaltaisia palveluja samassa markkinassa, mutta niillä on erilaiset vahvuudet, jotka täydentävät toisiaan. Fuusion kautta syntyy merkittävä toimija, jossa yhdistyy molempien vahvuudet. Uusi Visma-yhtiö pystyy tarjoamaan asiakkailleen ratkaisuja entistä kokonaisvaltaisemmin laskutuksen, saatavienhallinnan ja juridiikan osa-alueilla.

Asiakkailla on yhä useammin tarvetta koko laskutusprosessin tehostamiselle ja automatisoinnille. Fuusion avulla asiakkaille pystytään tarjoamaan kattavammin palveluja koko laskutuksen elinkaaren hallintaan, laskun lähetyksestä maksusuoritukseen asti. Näin yritykset tehostavat rahankiertoa ja sen ennustettavuutta entisestään.

Visma PPG Oy:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää on nimitetty yhdistymisestä syntyvän Visma-yhtiön toimitusjohtajaksi. Yhtiö tulee toimimaan Visman itsenäisenä tytäryhtiönä.

”Tulemme panostamaan synergioiden hyödyntämiseen ja sitä kautta liiketoiminnan vahvaan kasvuun. Uuden yhtiön myötä luomme merkittävän toimijan, joka on jo nyt yksi suurimmista pk-sektorilla. Yhdessä pystymme tuottamaan huomattavaa lisäarvoa sekä olemassaoleville että uusille asiakkaille ja palvelemaan heitä entistä paremmin. Yhdistyminen luo myös uusia mahdollisuuksia työntekijöillemme”, kertoo Visma PPG Oy:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää.

Lisätietoja:
Matias Mäenpää, toimitusjohtaja, Visma PPG Oy, +358 45 342 8055

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi Vismalla on yli 300 000 hosting-asiakasta. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää, ja vuonna 2017 sen liikevaihto oli 9 346 miljoonaa Norjan kruunua (n. 964 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 700 employees and its net revenue amounted to NOK 9 346 million in 2017. www.visma.com.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.