Seuraa Visma

Visma vahvistaa CRM- ja toiminnanohjaustarjontaansa ostamalla ValueFramen

Lehdistötiedote   •   Joulu 16, 2016 10:00 EET

Henkilöt vasemmalta: Ari-Pekka Salovaara, Mikko Akselin, Harri Kanerva ja Jarmo Annala.

Visma ostaa ValueFrame Oy:n ja vahvistaa asemaansa ja osaamistaan asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja CRM-ratkaisujen pilvipalveluissa.

- ValueFramen kasvu, osaaminen sekä kokemus asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen kehittäjänä on erittäin vahvaa. Uskon, että yhdessä pystymme viemään toiminnanohjausratkaisut uudelle tasolle auttaen palvelu- ja asiantuntijatoimialoja olemaan entistä tuottavampia ja tehokkaampia, kertoo Visma Solutions Oy:n toimitusjohtaja Ari-Pekka Salovaara.

- Haluamme tehostaa asiakkaidemme myyntiä, projektinhallintaa ja laskutusta. Osana Vismaa meillä on parhaat mahdollisuudet viedä tavoitettamme eteenpäin. Pystymme jatkossa tarjoamaan entistä kattavamman kokonaisratkaisun asiakkaillemme myös taloushallinnon tarpeissa, sanoo ValueFrame Oy:n toimitusjohtaja Harri Kanerva.

- Näemme, että asiantuntija- ja palveluyrityksissä on tilaa CRM- ja toiminnanohjauksen ratkaisujen kasvulle. Yhdistämällä voimamme pystymme tuomaan Euroopan mittakaavassa parhaat ratkaisut suomalaisille asiakkaille, painottaa Visma Solutions Oy:n tuotejohtaja Janne Lyytikäinen.

ValueFrame Oy on asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen pioneeri Suomessa. Yritys työllistää 16 henkilöä ja sen liikevaihto on 3,3 m€ (2016E). 650 suomalaista yritystä käyttää ValueFrame CRM- ja PSA-pilvipalvelua toiminnanohjaukseen.

Lisätietoja:

Harri Kanerva, toimitusjohtaja ValueFrame Oy, harri.kanerva@valueframe.com, +358 40 549 6594, www.valueframe.fi

Ari-Pekka Salovaara, toimitusjohtaja Visma Solutions Oy, ari-pekka.salovaara@visma.com, +358 44 056 3966, www.vismasolutions.com

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 400 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 7 400 työntekijää, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 8 338 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 7 400 employees and our net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015.

www.visma.com.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.