Ohita
Visma ostaa Aditro Public Oy:n
Visma ostaa Aditro Public Oy:n

Tiedote -

Visma vahvistaa asemaansa julkisen sektorin kumppanina ostamalla Aditro Public Oy:n

Visma-konserni ja Aditro ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Visma hankkii 100 prosenttia Aditro Public Oy:n osakkeista. Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt yrityskaupan ja se viedään päätökseen syyskuun aikana.

Yhdessä Visma ja Aditro Public tulevat olemaan yksi johtavista henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon ratkaisujen toimittajista Suomen markkinoilla. Yrityskaupassa Vismalle siirtyvät sekä julkisen sektorin henkilöstöhallintoon suunnattu Personec-tuoteperhe että digitaalisen taloushallinnon kokonaisratkaisu Wintime ja sen asiakkuudet yksityisellä ja julkisella sektorilla.

“Kaupan myötä Visman ratkaisutarjonta julkisen sektorin tarpeisiin laajenee ja myös yksityissektorin taloushallinnon osaaminen vahvistuu. Pystymme yhdessä kehittämään kattavampia ratkaisuja, jotka tukevat toiminnan kehitystä myös sote-alalla”, kertoo Visma Finland Holding Oy:n hallituksen jäsen Juha Mäntylä.

Aditro Public Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli 22,7 miljoonaa euroa ja sen ohjelmistojen parissa työskentelee 153 henkilöä Espoossa, Jyväskylässä ja Tampereella.

Kaupan myötä Aditro Public Oy muuttuu nimeltään Visma Public Oy:ksi. Yhtiö tulee toimimaan omana liiketoimintayksikkönään ja osana Visman Enterprise-divisioonaa. Aditro Public Oy:n toimitusjohtaja Mari Eklund jatkaa myös Visma Public Oy:n toimitusjohtajana.

“Suomen ohjelmistomarkkina kehittyy koko ajan vahvemmin kohti pilvipohjaisia ratkaisuja. Yhdistyminen Visman kanssa vahvistaa merkittävästi kykyämme tarjota kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme nyt ja tulevaisuudessa. Visman strateginen näkemys on yhtenäinen Aditro Publicin kanssa ja siksi olen vakuuttunut, että yrityskauppa luo uusia mahdollisuuksia sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme", Eklund toteaa.

“Suomi on tärkeä markkina-alue Vismalle. Visma on jo julkishallinnon markkinajohtaja Norjassa ja Ruotsissa ja odotamme innolla asemamme vahvistamista myös Suomen markkinoilla”, sanoo Visma-konsernin toimitusjohtaja Øystein Moan.

Yrityskauppa on Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksymä ja se viedään päätökseen syyskuun aikana. Yrityskaupan yksityiskohtia ei julkisteta.

Lisätietoja:
Juha Mäntylä, hallituksen jäsen, Visma Finland Holding Oy, +358 400 406 767
Mari Eklund, toimitusjohtaja, Aditro Public Oy, +358 40 837 5982

Aditro Public Oy
Aditro Public Oy on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta- ja sote -organisaatioiden sekä yliopistojen tarpeisiin ja taloushallinnon ratkaisumme yrityssektorin tarpeisiin. Tehtävämme on toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Osaamisemme pohjautuu pitkään yhteistyöhön ja kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visma-konsernissa on 7 150 työntekijää, ja vuonna 2017 sen liikevaihto oli 9 146 miljoonaa Norjan kruunua (n. 964 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 800,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services. The group has 7 150 employees and its net revenue amounted to NOK 9 146 million in 2017. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland