Ohita
Visma tekee jo toisen yritysostonsa viikon sisällä

Tiedote -

Visma tekee jo toisen yritysostonsa viikon sisällä

Oslo 30.1.2014 

Visma vahvistaa asemaansa Suomen johtavana toiminnanohjauksen ja taloushallinnon järjestelmien toimittajana ostamalla Finnvallin, joka toimittaa ohjelmistoratkaisuja tilitoimistoille ja kiinteistöhallintaan. Yrityskauppa laajentaa Visman osuutta Suomen ERP-markkinoilla ja lujittaa Visman asemaa alan suurimpana toimittajana Suomessa.  
 
Finnvalli on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Sen liikevaihto vuonna 2013 oli 5 miljoonaa euroa. Finnvallilla on hyvä maine laadukkaita yritysohjelmistoja tuottavana yrityksenä.

– Yritysosto vahvistaa Visman asemaa pilvipohjaisten yritysohjelmistojen tarjoajana ja on jatkossa arvokas osa Visman kokonaistarjoamaa. Finnvallin laaja SaaS-palveluvalikoima lisää Visman houkuttavuutta ja luo selkeitä synergiaetuja asiakkaillemme eri toimialoilla, Visman toimitusjohtaja Øystein Moan kertoo.

Yritysosto tukee Visman entuudestaankin merkittävää roolia yritysohjelmistojen tarjoajana tilitoimistosektorilla sekä Suomen markkinassa. Visma työllistää nyt jo yli 900 työntekijää Suomessa ja määrä kasvaa nopeasti.

– Visman asema Suomen markkinoilla on entistä vahvempi. Finnvallin kehittämät ratkaisut kiinteistöhallintaan tulevat olemaan merkittävässä roolissa toimialan liiketoimintamallien kehittyessä, Moan sanoo.

Kasvava markkinaosuus

Ennen yrityskauppaa Vismalla oli Suomessa noin 17 % markkinaosuus taloushallinnonjärjestelmissä pk-sektorilla.*  


 – Tämän yritysoston myötä olemme selkeä markkinajohtaja tilitoimistosektorilla. Pystymme lisäämään panostuksiamme tuotekehitykseen ja tarjoamaan asiakkaille laajempia, lisäarvoa tuottavia palveluita, Finnvallin uusi toimitusjohtaja Juha Mäntylä toteaa.  


 – Yrityskauppa vahvistaa asemaamme myös kiinteistöhallinnan sektorilla ja antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden muuttaa liiketoimintamallia suuntaan, jossa asiakaspalvelu perustuu yhä enemmän yhteistyöhön moderneja työkaluja hyödyntäen, Mäntylä jatkaa.

Yrityshankinnat

Tämä on jo Visman toinen yritysosto viikon sisällä. Viime viikolla Visma hankki omistukseensa Priorite-konsernin ja laajensi sen myötä Suomen toimintojaan ICT-konsultointiin.

 
Lisätiedot
Juha Mäntylä, Finnvallin toimitusjohtaja, +358 400 406 767

*Aara, Enterprise Software 2012–2014 SME.

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland