Ohita
Visma tarjoaa uusia dataintegraatio ja -analyysipalveluita

Tiedote -

Visma tarjoaa uusia dataintegraatio ja -analyysipalveluita

Visma on allekirjoittanut kaikkien big dataa, kehittynyttä analytiikkaa ja liiketoiminnan hallintaratkaisuja myyvien tytäryhtiöidensä puolesta pohjoismaisen sopimuksen dataintegraatiopalveluiden tuottaja Talendin kanssa. Uusi sopimus antaa pohjoismaisille asiakkaille mahdollisuuden tehostaa datan hyödyntämistä pilvipohjaisella dataintegraatiolla.

Dataohjautuvat yritykset tarvitsevat yhä enemmän ja uudenlaista data-analytiikkaa. Antureista sekä blogeista ja sosiaalisesta mediasta kertyy valtavasti dataa. Talend tarjoaa ratkaisun, jonka avulla tietoa voidaan kerätä ja käsitellä monista eri lähteistä reaaliaikaisesti.

”Monella asiakkaallamme on ongelmia isojen ja monimutkaisten datamäärien kanssa. Talendin dataintegraatioratkaisun avulla pystymme tarjoamaan heille työkalut tietojen käsittelyyn. Sopimuksen myötä voimme palvella pohjoismaisia asiakkaita, tehdä poikkikansallisia projekteja ja palkata niihin parhaat paikalliset osaajat”, sanoo Visma Consultingin divisioonajohtaja Carsten Boje Møller.

Pohjoismainen sopimus antaa Vismalle oikeudet edustaa ja myydä Talendin ohjelmistoja Pohjoismaissa. Visma tarjoaa sertifioituja Talend-resursseja, ja sillä on toimintamaissa myös aktiivinen tuki- ja myyntitiimi.

”On hienoa tehdä yhteistyötä Visman kaltaisen vakaan pohjoismaisen yrityksen kanssa. Tästä kumppanuudesta on varmasti paljon hyötyä toiminnallemme Pohjoismaissa”, sanoo Peter Fredriksson, joka vastaa Talendin toiminnasta Pohjoismaissa.

Lisätietoja:
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014

Talend
Talend (NASDAQ: TLND) on seuraavan sukupolven johtava pilvi- ja big data -integraatioon erikoistunut ohjelmistoyritys. Se auttaa yrityksiä tekemään datasta strategisen valtin, joka tarjoaa reaaliaikaista, koko organisaation kattavaa tietoa asiakkaista, kumppaneista ja yritystoiminnasta. Avoimen, natiivin ja yhdistetyn integraatioalustansa avulla Talend takaa yrityksille sujuvan datankäsittelyn, jota tarvitaan nykyaikaisessa jatkuvasti kehittyvässä liiketoiminnassa. Talendin avulla yritykset voivat skaalata datainfrastruktuurinsa ja ottaa nopeasti käyttöönsä viimeisimmät pilvi- ja big data -teknologiainnovaatiot.
Talendin ratkaisu on käytössä yli 1 500:lla maailmanlaajuisesti toimivalla yrityksellä eri aloilla, mukaan lukien Air France, GE ja Lenovo. Talend on saanut tunnustusta alansa johtavana yrityksenä johtavilta analytiikkayrityksiltä ja useilta tietotekniikka-alan julkaisuilta, kuten InfoWorld ja SD Times.

Linkit

Aiheet


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland