Seuraa Visma

Visma tarjoaa rakennustyömaille maksuttoman työturvallisuuspalvelun

Lehdistötiedote   •   Touko 09, 2018 08:30 EEST

Visma tarjoaa Movenium-työturvallisuuspalvelun maksutta suomalaisille pääurakoitsijoille

Visma auttaa suomalaisia rakennusyrityksiä tekemään työmaista turvallisempia tarjoamalla Movenium-työturvallisuuspalvelun maksutta rakennusalan yrityksille. Pääurakoitsijoille suunnattu palvelu sähköistää vaadittavan viikkotarkastusten raportoinnin ja lisäksi mahdollistaa työmaan turvallisuushavaintojen raportoinnin anonyymisti. Myös onnettomuusilmoitusten teko hoituu sähköisesti.

Rakennusalalla on käynnissä vahva korkeasuhdanne. Työmaan vilkastuessa myös mahdollisia vaaratilanteita tulee enemmän. Alkuvuonnakaan ei ole vältytty työntekijöiden kuolemantapauksilta.

”Turvallinen työmaa tehdään joka päivä. Keskikokoisellakin rakennustyömaalla työskentelee rakennusajan aikana kymmeniä alihankkijoita ja satoja työntekijöitä, jotka edustavat useita eri kansallisuuksia. Kun väki vaihtuu tiuhaan ja käsitykset turvallisesta työmaasta vaihtelevat, tarvitsee pääurakoitsija modernit työkalut pitääkseen homman hanskassa”, sanoo kehityspäällikkö Pekka Kinnunen.

Paras tieto työmaan vaaroista on työntekijöillä. Anonyymi ilmoitus madaltaa puuttumisen kynnystä ja auttaa pääurakoitsijaa varmistamaan, että työmaa on turvallinen jokaiselle. Pääurakoitsija voi tulostaa Moveniumista QR-koodillisia lomakkeita ja laittaa niitä esille työmaalle. Tällöin kaikki työmaalla liikkuvat pääsevät jättämään anonyymin ilmoituksen skannaamalla QR-koodin älypuhelimellaan.

Movenium tehostaa myös lakisääteistä raportointia. Monella työmaalla tehtävät TR- ja MVR-mittaukset laaditaan paperille. Movenium säästää aikaa ja helpottaa pääurakoitsijaa, kun mittaukset voi tehdä suoraan omalla puhelimella. Sovellus laskee automaattisesti työturvallisuustason ja tallentaa raportit pilveen. Puutteet voi kirjata heti kuvan kanssa palveluun ja vastuuttaa kullekin puutteelle oman korjaajan.

”Moni tilaaja edellyttää, että työmaan TR- ja MVR-mittausten taso pysyy tiettynä koko projektin ajan. Sähköinen seuranta helpottaa myös tilaajan pitämistä ajan tasalla”, sanoo Kinnunen.

Työturvallisuuteen investoiminen maksaa itsensä takaisin vähentyneinä sairauspoissaoloina. Turvallinen työmaa on esteetön ja siisti, mikä lisää työskentelyn tehokkuutta. Panostus työturvallisuuteen vähentää sairauslomapäiviä ja sairauseläketapauksia, joka pienentää yrityksen kustannuksia.

Tutustu Työturvallisuus -palveluun

Lisätietoja:
Pekka Kinnunen, kehityspäällikkö, Visma Software Oy, +35840 746 0052

Visma Software Oy
Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Tuotteitamme ovat mm. Visma.net, Visma L7, Visma Nova ja Visma Fivaldi. Tarjoamme asiakkaillemme myös verkkolaskutus- ja verkkopalkkaratkaisuja. Joulukuussa 2016 Visma Software Oy osti rakennusalan digitaalisia ratkaisuja tarjoavan Movenium Oy:n. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli jo 900 asiantuntijaa. www.visma.fi

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi Vismalla on yli 300 000 hosting-asiakasta. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää, ja vuonna 2017 sen liikevaihto oli 9 346 miljoonaa Norjan kruunua (n. 964 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 700 employees and its net revenue amounted to NOK 9 346 million in 2017. www.visma.com.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.