Ohita
Visma Solutions tarjoaa kesäkerhon työntekijöidensä lapsille
Visma Solutions tarjoaa kesäkerhon työntekijöidensä lapsille

Tiedote -

Visma Solutions tarjoaa kesäkerhon työntekijöidensä lapsille - helpotusta perheiden lomahaasteisiin

Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja Visma Solutions etsi ratkaisun lapsiperheiden ongelmaan: miten järjestää kesälomat pienten koululaisten kanssa. Työntekijöiden tarpeista toteutunut kesäkerho auttaa työntekijöiden perheitä ja antaa nuorelle kesätyön.

Monissa perheissä kesä on lastenhoidon ja työnteon kannalta hankalaa aikaa. Lasten pitkä loma koulusta alkaa heti kesäkuun alussa, mutta vanhempien lomat ajoittuvat ehkä heinäkuulle. Lapselle täytyy löytää aktiviteettia ja luotettava hoitaja. Monet ratkaisevat ongelman lomien vuorottelulla tai esimerkiksi osallistumalla leireille. Visma Solutions halusi tarjota työntekijöilleen joustavamman ratkaisun.

“Järjestämme kesäkuussa ohjatun kesäkerhon työntekijöiden lapsille. Näin työntekijän ei tarvitse miettiä, miten pienet koululaiset pärjäävät koko päivän kotona tai sovitella hoitokuvioita viikkokaupalla. Me haluamme mahdollistaa työntekijöille rentouttavan loman ja yhteisen ajan puolison kanssa”, Visma Solutionsin henkilöstöjohtaja Jenni Toropainen kertoo.

Visma Solutionsin järjestämä kesäkerho kokoontuu neljän viikon ajan Lappeenrannassa kaikkina arkityöpäivinä 3.6.-28.6. klo 9-15 välillä. Toiminta koostuu liikunnallisesta ja leikillisestä ohjelmasta ja ryhmä liikkuu esimerkiksi soveltuvilla liikunta- ja leikkipaikoilla työpaikan lähiympäristössä.

“Vanhemmat ja lapset voivat tulla samaa matkaa töihin, kun lasten kesäkerho alkaa ja päättyy työpaikan alakertaan”, Toropainen sanoo.

Kerhon järjestämisestä vastaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri ja ohjauksessa avustavat myös NST:n nuoret. Kerhon avulla saadaan tarjottua työpaikka kesäkuuksi yhdelle nuorelle MLL:n kautta.

“Tässä yhdistyy kaksi hyvää asiaa: työntekijöidemme hyvinvointi ja aktiivisen nuoren työllistäminen. Lisäksi työntekijöidemme lapsilla on varmasti mielekästä ja aktiivista tekemistä kesäkuun ajalle”, Toropainen summaa.

Verottajan näkökulmasta myös kesäkerho on työsuhde-etu, josta työntekijä maksaa ennakonpidätyksen.

“Yrityksemme maksaa kesäkerhon kulut, jolloin työntekijöille jää vain vero maksettavaksi. Työntekijälle tämä tarkoittaa vain murto-osaa niistä kustannuksista, mitä esimerkiksi leirit yleensä maksavat. Olisi kuitenkin vielä parempi, jos yritys voisi tarjota tällaisen avun työntekijöilleen verovapaana”, toteaa Visma Solutionsin toimitusjohtaja Ari-Pekka Salovaara.

Toimittajat ovat tervetulleita tutustumaan kesäkerhon toimintaan tiistaina 11.6. Klo 9.00 alkaen. Osoite: Assi Vapaudenaukio, Valtakatu 51, Lappeenranta.

Lisätietoja:
Jenni Toropainen, HR Director, Visma Solutions Oy, +358 40 7464 154

Visma Solutions Oy
Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland