Ohita
Visma Solutions palkittiin Red Herring-kilpailussa

Tiedote -

Visma Solutions palkittiin Red Herring-kilpailussa

Red Herring palkitsi ohjelmistotalo Visma Solutionsin Euroopan lupaavimpien kasvuyritysten TOP 100 -tunnustuksella.

Red Herring Europe TOP 100 -tunnustuksella palkitut yritykset arvioitiin 20 eri kriteerin mukaan, joita ovat muun muassa teknologinen innovatiivisuus, uudenlainen ajattelu, markkina-asema, taloudelliset tunnusluvut, johdon kyvykkyys sekä strategian onnistuminen.

Kilpailuun osallistui yli 1200 teknologiayritystä muun muassa pilvipalveluiden ja ohjelmistojen, turvallisuuden, bioteknologian ja mobiilipalveluiden toimialoilta. Voittajat palkittiin 13.4. Amsterdamissa. ”Valinta oli erittäin vaikea. Euroopassa on todella hienoja yrityksiä, jotka tuottavat innovatiivisia ratkaisuja”, kertoo Red Herringin toimitusjohtaja Alex Vieux.

”On kunnia voittaa TOP 100-tunnustus ja tulla nostetuksi yhdeksi Euroopan menestyjistä. Palkinto on osoitus siitä, että suomalaiset sähköisen taloushallinnon ja verkkolaskutuksen innovaatiot ovat huippuluokkaa myös kansainvälisessä vertailussa”, kertoo Visma Solutionsin toimitusjohtaja Ari-Pekka Salovaara. Visma Solutions Oy toimii Lappeenrannassa ja Helsingissä. Yrityksellä on 80.000 yritysasiakasta Pohjoismaissa ja Hollannissa ja liikevaihto vuonna 2015 oli 24,7 miljoonaa euroa.

Red Herring-lista menestyneimmistä teknologiayrityksistä on julkaistu vuosittain vuodesta 1996 lähtien.

Lisätietoja:

Ari-Pekka Salovaara, toimitusjohtaja, +358 44 056 3966, ari-pekka.salovaara@visma.com

Tiina Laapio, Communication Manager, +358 50 365 3949, tiina.laapio@visma.com

Lisätietoa kilpailusta: www.redherring.com/events/red-herring-europe

Lisää tietoa, Visma Solutions Oy
Visma Solutions on Suomen johtava SaaS-ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille yli 10 vuoden kokemuksella. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor, työnohjausratkaisu Visma Severa, budjetoinnin ja raportoinnin työkalu Visma Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa. www.vismasolutions.com

Aiheet


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland