Ohita
Visma Solutions valittiin jo seitsemättä kertaa Suomen parhaiden työnantajien joukkoon.
Visma Solutions valittiin jo seitsemättä kertaa Suomen parhaiden työnantajien joukkoon.

Tiedote -

Visma Solutions on seitsemättä kertaa yksi Suomen parhaista työpaikoista

Visma Solutions sijoittui sijalle neljätoista (14) Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa keskisuurten yritysten sarjassa. Visma Solutions valittiin jo seitsemättä kertaa peräkkäin parhaiden työnantajien joukkoon.

"Great Place to Work -tutkimus auttaa meitä pysymään kovassa kasvuvauhdissa pitkässä juoksussa. Kestävä menestys vaatii rentoa ja tavoitteellista tekemistä, kasvumahdollisuuksia työntekijöille sekä syvää luottamusta meidän tapaan ja ihmisiin”, kertoo Visma Solutionsin markkinointi- ja strategiajohtaja Jussi Pekkala.

Henkilöstöön panostaminen näkyy positiivisesti yrityksen luvuissa. “Visma Solutions Oy:n liikevaihto kasvoi orgaanisesti +25% 36,5 miljoonaan euroon ja liikevoitto +28% 14,2 miljoonaan euroon. Tämän lisäksi ostimme Valueframe Oy:n, jonka myötä vuoden 2017 liikevaihto kasvoi yhteensä yli 40 miljoonaan euroon”, kertoo toimitusjohtaja Ari-Pekka Salovaara.

”Olen iloinen, että olemme mukana Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa. Kasvamme kovaa vauhtia niin liikevaihdolla kuin henkilömäärällä mitattuna. Viime vuonna henkilömäärä kasvoi 38 osaajalla”, sanoo henkilöstöjohtaja Jenni Toropainen.

Great Place to Work® Finland on koonnut listan Suomen parhaista työpaikoista jo 16 vuoden ajan. Visma Solutions on menestynyt Suomen parhaiden työpaikkojen tutkimuksissa myös vuosina 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 ja 2017.

Suomen parhaat työpaikat -tutkimus perustuu yli 30 vuoden tutkimustyöhön hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tuloksia laskettaessa työntekijöiden Trust Index© -henkilöstökyselyn painoarvo on kaksi kolmasosaa ja yrityksen johtamiskäytänteitä ja toimintatapoja selvittävän Culture Audit© -kyselyn yksi kolmasosa kokonaispisteistä.

Tietoa tutkimuksesta:

http://www.greatplacetowork.fi/julkaisut-ja-tapahtumat/blogit-ja-uutiset/880-suomen-parhaat-tyoepaikat-2018-julkistettu

Lisätietoja:

Jenni Toropainen, HR Director, +358 40 7464 154, jenni.toropainen@visma.com

Linkit

Aiheet


Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa jo yli 65.000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor, työnohjausratkaisut Visma Severa ja ValueFrame, budjetoinnin ja raportoinnin työkalu Visma Navita, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä sähköinen allekirjoituspalvelu Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 900 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland