Seuraa Visma

Visma Solutions on jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

Lehdistötiedote   •   Helmi 10, 2017 09:16 EET

Visma Solutions sijoittui sijalle neljä Suomen parhaat työpaikat-tutkimuksessa.

Visma Solutions sijoittui sijalle neljä Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa keskisuurten yritysten sarjassa. Visma Solutions valittiin jo kuudetta kertaa peräkkäin parhaiden työnantajien joukkoon. Listasijoitus parani yhdeksän sijaa viime vuodesta.

”Olen iloinen, että menestyimme tutkimuksessa näin hyvin ja olemme mukana Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa. Palkkasimme viime vuonna 31 henkilöä ja liiketoimintamme kasvoi 18%. Olemme paitsi onnistuneet säilyttämään yrityskulttuurimme helmet, myös uudistamaan toimintaamme”, kertoo Visma Solutionsin henkilöstöjohtaja Jenni Toropainen.

Visma Solutionsin osalta tutkimuksessa nousivat positiivisina erityisesti luottamus, mahdollisuudet onnistua ja työntekijöiden ylpeys tuloksista. "Tutkimuksemme mukaan Visma Solutionsin yrityskulttuuri ammentaa keskinäisestä luottamuksesta ja hyvästä yhteishengestä. Työntekijät kokevat työnsä merkitykselliseksi, oman työpanoksensa tärkeäksi ja ovat ylpeitä yhteisistä aikaansaannoksista. Tulosten mukaan vismalaiset kokevat saavansa olla omia itsejään töissä, ja kokemus aidon välittämisen kulttuurista on vahva”, kuvailee konsultti Sonja Strömsholm Great Place to Work Finlandista.

Vahva panostus johtamiseen

Visma Solutionsilla on panostettu erityisesti johtamiseen. Koko organisaatio on siirtynyt ketterään, mm. Googlen käyttämään OKR-malliin. Mallin erityisiä hyötyjä ovat läpinäkyvät tavoitteet, henkilöstön vapaus päättää keinot tavoitteiden saavuttamiseksi sekä kehittymiseen tähtäävä seurantamalli. “OKR-mallin voima perustuu siihen, että jokainen näkee oman työnsä jäljen koko yrityksen menestymisessä sekä saa arvokasta palautetta. Malli tukee nälkäistä tavoiteasetantaa ilman liiallista tuskaa ja mikromanagerointia“ kertoo markkinointi- ja strategiajohtaja Jussi Pekkala.

Eräs tutkimukseen osallistunut Visma Solutionsin työntekijä kuvailee yrityksen johtamista näin: “Selkeästi rakennettu johtamisen kulttuuri, joka auttaa työntekijöitä. Johtajat kuuntelevat, ottavat huomioon ja ymmärtävät työntekijöitä ihmisinä. Tasaisin väliajoin tarjottava mahdollisuus syvempään keskusteluun, osaamisen kehittymisen seuranta ja lyhytaikaisten tavoitteiden järkevä asettaminen ovat erittäin motivoivia.”

Great Place to Work® Finland on koonnut listan Suomen parhaista työpaikoista jo 15 vuoden ajan. Visma Solutions on menestynyt Suomen parhaiden työpaikkojen tutkimuksissa myös vuosina 2012, 2013, 2014, 2015 ja 2016.

Suomen parhaat työpaikat -tutkimus perustuu yli 30 vuoden tutkimustyöhön hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tuloksia laskettaessa työntekijöiden Trust Index© -henkilöstökyselyn painoarvo on kaksi kolmasosaa ja yrityksen johtamiskäytänteitä ja toimintatapoja selvittävän Culture Audit© -kyselyn yksi kolmasosa kokonaispisteistä.

Tietoa tutkimuksesta: www.greatplacetowork.fi/julkaisut-ja-tapahtumat/blogit-ja-uutiset/861-suomen-parhaat-tyoepaikat-2017-julkistettu

Lisätietoja:

Jenni Toropainen, HR Director, +358 40 7464 154, jenni.toropainen@visma.com

Visma Solutions on Suomen johtava SaaS-ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille yli 10 vuoden kokemuksella. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor, työnohjausratkaisut Visma Severa ja ValueFrame, budjetoinnin ja raportoinnin työkalu Visma Navita, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä sähköinen allekirjoituspalvelu Visma Sign. Visma Solutionsin toimipaikat ovat Lappeenrannassa ja Helsingissä. www.vismasolutions.com

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.