Ohita
Visma Solutions ja LUT-yliopisto aloittavat Campus Partner -yhteistyön ensimmäisinä Suomessa
Visma Solutions ja LUT-yliopisto aloittavat Campus Partner -yhteistyön ensimmäisinä Suomessa

Tiedote -

Visma Solutions ja LUT-yliopisto aloittavat Suomen ensimmäisen Campus Partner -yhteistyön

Ohjelmistotalo Visma Solutions avaa sivutoimipisteen LUT-yliopiston kampuksella Lappeenrannassa 16.8.2019. Uusi toimintamalli tuo opiskelun ja yritysmaailman tiiviisti yhteen ja antaa kasvavalle ohjelmistotalolle kanavan rekrytoida alan nuoria osaajia. Vastaavanlaista Campus Partner -yhteistyötä ei ole tehty aiemmin Suomessa.

Visma Solutionsin sivutoimipiste LUT-yliopiston yhteydessä tukee yliopiston ja Suomen Yliopistokiinteistöjen tavoitetta vahvistaa uudistetun kampuksen yhteiskäyttöisyyttä eri toimijoiden kanssa.

“Mietimme LUT-yliopiston kanssa, ketkä tukevat parhaiten Lappeenrannan yliopistokampuksen toiminnallista synergiaa. Visma Solutionsin vahva asema Lappeenrannassa ja ohjelmistokehittäjien kasvanut tarve työmarkkinoilla loivat ajatuksen opiskelun ja työelämän yhdistämisestä kampuksella”, Suomen Yliopistokiinteistöjen asiakkuuspäällikkö Esko Ollikainen kertoo.

Lappeenrantalainen Visma Solutions on viime vuosina kasvanut nopealla tahdilla. Vuonna 2018 liikevaihto kasvoi 37 % ja uusia rekrytointeja on tehty kuluneen vuoden aikana yli 40. Kasvun myötä yrityksellä on tarve rekrytoida nuoria ohjelmistoalan osaajia. Visma Solutions näkee sivutoimipisteen erinomaisena mahdollisuutena.

“Ohjelmistoala kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, joten on luonnollista olla läsnä siellä, missä alan uusin tutkimustieto ja uudet osaajat ovat. Sivutoimipisteen ansiosta työnteon ja opiskelun yhdistäminen on entistä helpompaa, kun sekä opintoja että omia työtehtäviä voi edistää joustavalla aikataululla kampuksella, eikä toimistolle tarvitse erikseen siirtyä. Esimerkiksi monet valmistuvat haluavat siirtyä työelämään joustavasti ja useat kesätyöntekijät haluavat jatkaa töitä osa-aikaisesti opiskeluiden ohessa omien aikataulujen mukaan”, kommentoi Visma Solutionsin rekrytointivastaava Inka Lampinen.

Kaikilla Visma Solutionsin työntekijöillä on pääsy sivutoimipisteeseen, joten kuka tahansa voi halutessaan tehdä työpäivän kampuksella. Joustavan työnteon lisäksi Campus Partner -yhteistyö mahdollistaa myös tiiviimmät yhteistyöprojektit ja vierailijaluennot sekä tapahtumien järjestämisen opiskelijoille yliopistorakennuksessa.

“Yrityksiltä saadaan impulssi, missä ohjelmistokehitys tällä hetkellä menee. Työnjako akateemisen maailman ja liiketoiminnan välillä on luonteva, sillä ne täydentävät toisiaan”, LUT-yliopiston apulaisprofessori ja tietotekniikan koulutusohjelmasta vastaava Jussi Kasurinen kommentoi yhteistyötä.

Toimittajat ovat tervetulleita tutustumaan Campus Partner -yhteistyöhön ja toimitiloihin perjantaina 16.8. Klo 13.00 – 15.00. Avajaistilaisuus alkaa puheenvuoroilla klo 13.10. Osoite: Yliopistonkatu 34, 53850 Lappeenranta. Tilaisuus päärakennuksen 4. Kerroksessa, Street Cafén vieressä vasemmalla.

Lisätietoja:
Inka Lampinen, Talent Acquisition Specialist, inka.lampinen@visma.com, +358 505280177

Visma Solutions Oy
Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

LUT-yliopisto
Puhdas energia ja vesi, kiertotalous sekä kestävä liiketoiminta ja yrittäjyys ovat avainkysymyksiä, joihin LUT etsii ratkaisuja tekniikan ja talouden osaamisella. Kansainvälinen tiedeyhteisömme koostuu 6500 opiskelijasta ja asiantuntijasta. Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa.
www.lut.fi

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 9500 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,2 mrd. euron liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland