Ohita
Visma Fellowship -mentorointiohjelma käynnistyy helmikuussa 2019.
Visma Fellowship -mentorointiohjelma käynnistyy helmikuussa 2019.

Tiedote -

Visma Solutions aloittaa ilmaisen mentorointiohjelman opiskelijoille

Visma Fellowship -mentorointiohjelma on suunnattu yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille, jotka kaipaavat mentorointia ja sparrausta kokeneemmalta ammattilaiselta. Mentorointia tarjotaan Lappeenrannassa ja Helsingissä.

Mentorointiohjelma on opiskelijoille ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua kasvavan IT-talon ammattilaisiin. Visma Solutionsilla on tehty mentorointia trainee-ohjelmien kautta sekä työpaikan sisällä, mutta nyt mentorointia halutaan tarjota myös opiskelijoille, jotka miettivät uraansa. Mentoreina toimivat Visma Solutionsin asiantuntijat eri tiimeistä.

“Mentorointiohjelman kautta voimme jakaa osaamistamme laajemminkin ja ehkä auttaa uransa alkuvaiheessa olevaa opiskelijaa kirkastamaan uran suuntaa ja tavoitteita”, tiivistää mentorointiohjelman käynnistänyt Jussi Pekkala.

“Palkkasimme tänä vuonna yhteensä miltei 40 uutta työntekijää Lappeenrantaan ja Helsinkiin. Vahva kasvu jatkuu tulevaisuudessa, joten osaajille on tarvetta. Mentorointiohjelma ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain Visma Solutionsista työpaikkana kiinnostuneille, vaan se on avoinna kaikille yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille”, kertoo Visma Solutionsin henkilöstöjohtaja Jenni Toropainen.

Opiskelijat voivat valita mentorin mielenkiintonsa mukaan kolmelta eri osa-alueelta: liiketoiminnan kasvu, ohjelmistokehitys ja johtaminen. Mentoroinnin aiheina voivat olla esimerkiksi markkinointi, liiketoiminta, tuotekehitys tai talousjohtaminen. Maksuton mentorointiohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada näkemystä työelämästä ja yrityskulttuurista sekä palautetta ja sparrausta omista taidoista ja urasuunnitelmista.

Mentorointiohjelman haku on käynnissä 31.1.2019 saakka. Mentorointi alkaa helmikuussa 2019 ja päättyy viimeistään marraskuussa 2019. “Meille on tärkeää, että ohjelma joustaa opiskelijoiden tilanteen mukaan. Jotta mentoroinnista saadaan hyötyä, sovitaan aluksi yhteiset tavoitteet ja tulevat tapaamiset. Lisäksi toivomme tietenkin mentorointiohjelman aikana palautetta opiskelijoilta, jotta he saavat entistä enemmän hyötyä Visma Fellowshipistä”, Pekkala tiivistää.

Lue lisää ohjelmasta: vismasolutions.com/yritys/visma-fellowship

Lisätietoja:
Inka Lampinen, Talent Acquisition Specialist, inka.lampinen@visma.com, +358 50 5280 177

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor, työnohjausratkaisut Visma Severa ja ValueFrame, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä sähköinen allekirjoituspalvelu Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Linkit

Aiheet


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8000 työntekijää, yli 800 000 asiakasta ja NOK 8 537 miljoonan (n. 893 milj. euroa) liikevaihto vuonna 2017 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland