Ohita
Yhdeksäs Visma Ski Classics -kausi alkaa 30. marraskuuta Italian Livignosta
Yhdeksäs Visma Ski Classics -kausi alkaa 30. marraskuuta Italian Livignosta

Tiedote -

​Visma Ski Classics -kausi alkaa: Visma aloittaa neljännen kautensa nimisponsorina

Yhdeksäs Visma Ski Classics -kausi pyörähtää käyntiin tänä viikonloppuna. Visman toimitusjohtaja Øystein Moan kertoo hieman sponsorisopimuksen vaikutuksesta ja tulevasta kaudesta.

"Viimeiset kolme vuotta Visma Ski Classics -sarjan sponsorina on ollut Vismalle hieno matka, ja odotamme innolla, mitä yhdeksäs kausi tuo tullessaan", Visman toimitusjohtaja Øystein Moan sanoo.

Visma ryhtyi Visma Ski Classics -maastohiihtosarjan nimisponsoriksi vuonna 2015. Sarja koostuu useasta maineikkaasta pitkän matkan hiihtokilpailusta, joita ovat esimerkiksi Maricalonga, Vasaloppet ja Birkebeinerrennet. Tämän vuoden uutuus on Engadinin maratonhiihto, joka on Visma Ski Classics -sarjan kaikkien aikojen ensimmäinen vapaan hiihtotavan kilpailu.

Näkyvyyttä uusilla markkinoilla
Visman brändi saa laajasti näkyvyyttä televisioiduilla tapahtumilla, joita seuraa yli 20 miljoonaa katsojaa 70 maassa ympäri maailman.

Tänä vuonna Visma Ski Classics -sarjaa näytetään myös tanskalaisella TV3 Sport -urheilukanavalla. Tanska on Vismalle tärkeä markkina-alue, ja siellä kiinnostus pitkän matkan hiihtoa kohtaan on kasvussa. Osallistujamäärällä mitattuna Tanska on kolmanneksi suurin maa Vasaloppetin lähtöviivalla.

"Lähetysten katsojaluvut ovat viimeiset kolme vuotta kasvaneet tasaisesti. Olemme pystyneet tavoittamaan yleisömme aivan uudella tavalla, mikä on osaltaan auttanut vakiinnuttamaan Visman nimen Pohjoismaissa ja kauempanakin", Moan jatkaa.

Yhä useampi käyttää mobiililaitteita työntekoon, ja uusien pilvessä käytettävien ominaisuuksien ansiosta Visma-brändi on nyt entistäkin laajemman kohderyhmän käytettävissä.

Yhteys yleisöön
Visma Ski Classics -sarja eroaa muista urheilukilpailuista siten, että amatöörit ja ammattihiihtäjät kilpailevat siinä keskenään. Näissä kisoissa kuka tahansa voi siis haastaa maailman parhaat pitkän matkan hiihtäjät.

"Meille on hienoa päästä kilpa-areenoille, tavata hiihtäjiä ja kohdata yleisö. Monet osallistujista edustavat pääkohderyhmäämme, joten kilpailut ovat erinomainen tapa muodostaa vahvoja suhteita uusiin ja vanhoihin asiakkaisiin."

Toimitusjohtaja on jo ilmoittautunut moneen ensi kauden kisaan ja on innoissaan tulevasta kaudesta:

"Odotan kovasti tämän vuoden sarjaa ja toivon, että monet työntekijämme, asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme liittyvät seuraamme hiihtoladuille tänä talvena."

Yhdeksäs Visma Ski Classics -kausi alkaa 30. marraskuuta Italian Livignossa pidettävällä Prologue-kilpailulla.

Tietoa Visma Ski Classics -kiertueesta:
Visma Ski Classics on maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja. Sarjaan kuuluu maailman arvostetuimpia ja perinteikkäimpiä hiihtokilpailuja, mukaan lukien Marcialonga Italiassa, Vasaloppet Ruotsissa ja Birkebeinerrennet Norjassa. Samoissa tapahtumissa kilpailee 32 ammattilaistiimiä ja yli 50 000 harrastajahiihtäjää. Kilpailut televisioidaan ympäri maailmaa yli 70 maahan, joissa niillä on yli 20 miljoonaa katselijaa. Visma Ski Classicsin järjestää Ski Classics AB, jonka omistajia ovat Vasaloppet, Birken ja W Sportsmedia.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8000 työntekijää, yli 800 000 asiakasta ja NOK 8 537 miljoonan (n. 893 milj. euroa) liikevaihto vuonna 2017 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland