Ohita
Visma Ski Classics esittelee uuden Trophy-kilpailun

Tiedote -

Visma Ski Classics esittelee uuden Trophy-kilpailun

Visma Ski Classics jatkaa uusien urien avaamista esittelemällä tulevalla VIII-kaudella uuden kilpailun, Visma Alp Trophyn.

Edellisellä kaudella (VII) esiteltiin Visma Nordic Trophy -kilpailu. Se kehitettiin tuomaan lisäjännitystä kilpailusarjan viiteen viimeiseen osakilpailuun, jotka kaikki kisattiin Pohjoismaissa.

Uuden Visma Alp Trophy -palkinnon saavat seuraavien neljän osakilpailun voittajat: Kaiser Maximilian Lauf (Seefeld, Itävalta), La Diagonela (St Moritz, Sveitsi), Marcialonga (Trentino, Italia) ja Toblach-Cortina (Italia). Nämä kilpailut luetaan raskaimpien joukkoon, ja ne käydään neljänä peräkkäisenä viikonloppuna. Koko tammikuu on siis yhtä hiihdon juhlaa.

– Viime kauden Visma Nordic Trophy oli menestys, ja Visma Alp Trophy on sille luonteva jatko. Täydentämällä Visma Nordic Trophya Visma Alp Trophylla voimme jakaa kauden kahteen osaan, mikä lisää kiinnostavuutta niin fanien, selostajien kuin itse urheilijoidenkin silmissä, kertoo Ski Classicsin toimitusjohtaja David Nilsson.

– Visma Ski Classics on yksi järjestäytyneen hiihtomaailman kovimmista haasteista, ja alppikisat ovat olennainen osa kilpailua. Monet pohjoismaalaiset urheilijat matkustavat Alpeille osallistuakseen näihin osakilpailuihin. Visma Alp Trophyn voittaminen vaatii voimaa, yhteistyötä, luonteenlujuutta sekä kykyä kestää vastoinkäymisiä ja vaativia olosuhteita – eli juuri niitä ominaisuuksia, jotka ovat Visman ydinaluetta, toteaa Visman toimitusjohtaja Øystein Moan.

Lisätiedot:
Visman toimitusjohtaja Øystein Moan, + 47 920 80 000

Tietoa Visma Ski Classics -kiertueesta
Visma Ski Classics on maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja. Tällä kaudella sarjassa on 11 arvostettua ja perinteikästä hiihtokilpailua, mukaan lukien Marcialonga Italiassa, Vasaloppet Ruotsissa ja Birkebeinerrennet Norjassa. Samoissa tapahtumissa kilpailee 28 ammattilaistiimiä ja 50 000 harrastajahiihtäjää. Kilpailut televisioidaan yli 70 maahan, joissa niillä on yli 20 miljoonaa katselijaa. Visma Ski Classicsin järjestää Ski Classics AB, jonka omistajia ovat Vasaloppet, Birken ja W Sportsmedia.

Säännöt:
Visma jakaa palkintorahat kunkin kilpailun voittaneelle mies- ja naishiihtäjälle Ylläs-Levillä käydyn viimeisen osakilpailun jälkeen.

Visma Ski Classics VIII (2017/2018):
Osakilpailu 1: 26. marraskuuta, Prologue, Pontresina, Sveitsi, 10 km
Osakilpailu 2: 2. joulukuuta, La Sgambeda, Livigno, Italia, 35 km
Osakilpailu 3: 13. tammikuuta, Kaiser Maximilian Lauf, Seefeld, Itävalta, 60 km
Osakilpailu 4: 20. tammikuuta, La Diagonela, St. Moritz, Sveitsi, 65 km
Osakilpailu 5: 28. tammikuuta, Marcialonga, Trentino, Italia, 70 km
Osakilpailu 6: 3. helmikuuta, Toblach-Cortina, Italia, 50 km
Osakilpailu 7: 18. helmikuuta, Jizerska Padesatka, Tšekin tasavalta, 50 km
Osakilpailu 8: 4. maaliskuuta, Vasaloppet, Ruotsi, 90 km
Osakilpailu 9: 17. maaliskuuta, Birkebeinerrennet, Norja, 54 km
Osakilpailu 10: 7. huhtikuuta, Reistadløpet, Bardufoss, Norja, 50 km
Osakilpailu 11: 14. huhtikuuta, Ylläs-Levi, Suomi, 67 km

Linkit

Aiheet


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland