Ohita
Visma Ski Classics aloittaa vuoden 2018 Visma Alp Trophy -kilpailulla

Tiedote -

Visma Ski Classics aloittaa vuoden 2018 Visma Alp Trophy -kilpailulla

Visman Ski Classics on päässyt jo kunnolla käyntiin, ja tammikuun 13. päivänä käytävä Kaiser Maxmillian Lauf Itävallan Seefeldissä on ensimmäinen osakilpailu sarjassa, jonka palkintona on arvostettu Visma Alp Trophy.

Visma Ski Classics on pitkän matkan hiihdon mestaruuskilpailukiertue, johon kuuluu maailman arvostetuimpia ja perinteisimpiä hiihtokilpailuja. Tällä kaudella uutta on Visma Alp Trophy, joka jaetaan Alpeilla järjestettävissä osakilpailuissa parhaiten menestyneille kilpailijoille. Kilpailuja on neljä, ja ne järjestetään tammikuussa ja helmikuun alussa.

Jännitysmomentti
Visman toimitusjohtaja Øystein Moan uskoo, että Alp Trophy lisää kilpailuintoa sarjan ensimmäisessä osassa.

"Visma Alp Trophy lisää kilpailuun jännitystä jakamalla kauden kahteen osaan. Tämä tekee kilpailusta mielenkiintoisemman niin osallistujille", kommentaattoreille kuin yleisöllekin.

Maastohiihto kasvattaa suosiotaan
Maastohiihdon suosio on kasvanut viime vuosien aikana. Viime kaudella televisioitujen Visma Ski Classics -kilpailujen pohjoismaisten katselijoiden määrä lähes kaksinkertaistui.

"Alpeille saapuu paljon hiihtäjiä Pohjoismaista kilpailemaan pitkän matkan kilpailuihin. Kilpailu on mahtava tapa esitellä yritystämme ja tehdä brändimme tutuksi sekä osallistujille että yleisölle", sanoo toimitusjohtaja.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä:
Visman toimitusjohtaja Øystein Moan, +47 920 80 000

Tietoa Visma Ski Classics -kiertueesta:
Visma Ski Classics on maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja. Tällä kaudella sarjassa on 11 arvostettua ja perinteikästä hiihtokilpailua, mukaan lukien Marcialonga Italiassa, Vasaloppet Ruotsissa ja Birkebeinerrennet Norjassa. Samoissa tapahtumissa kilpailee 28 ammattilaistiimiä ja 50 000 harrastajahiihtäjää. Kilpailut televisioidaan yli 70 maahan, joissa niillä on yli 20 miljoonaa katselijaa. Visma Ski Classicsin järjestää Ski Classics AB, jonka omistajia ovat Vasaloppet, Birken ja W Sportsmedia.

Alp Trophy -kilpailut (2018):
Osakilpailu 3: 13. tammikuuta, Kaiser Maximilian Lauf, Seefeld, Itävalta, 60 km
Osakilpailu 4: 20. tammikuuta, La Diagonela, St. Moritz, Sveitsi, 65 km
Osakilpailu 5: 28. tammikuuta, Marcialonga, Trentino, Italia, 70 km
Osakilpailu 6: 3. helmikuuta, Toblach-Cortina, Italia, 50 km

Linkit

Aiheet


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland