Ohita
Visma Sign ja ContractZen yhdessä tehostamaan sopimusten- ja kokoustenhallintaa

Tiedote -

Visma Sign ja ContractZen yhdessä tehostamaan sopimusten- ja kokoustenhallintaa

Johtava pohjoismainen sähköinen allekirjoituspalvelu Visma Sign on nyt yhdistetty suomalaisen ContractZenin SaaS-pohjaiseen sopimusten- ja kokoustenhallintapalveluun. Palvelukokonaisuus helpottaa ja tehostaa hyvän hallintotavan noudattamista yrityksissä.

”Visma tukee satojen tuhansien pohjoiseurooppalaisten yritysten digitalisaatiota pilvi- ja ohjelmistopalveluin. Sähköinen sopimustenhallinta ja kokousten sähköistäminen ovat puuttuneet monen yrityksen tuottavuus- ja riskienhallintatyökaluista. Yrityksen tärkeimmät asiakirjat ansaitsevat arvoisensa käsittelyn”, kertoo sähköisen allekirjoituksen johtaja Harri Koponen Vismalta. ”Visma Signin vahvaan tunnistukseen perustuva sähköinen allekirjoitus yhdessä ContractZenin helppokäyttöisen palvelun kanssa tarjoaa yrityksille turvallisen ja ketterän tavan nopeuttaa ja helpottaa hallinnon prosesseja,” Koponen jatkaa.

Uuden integraation avulla sopimukset ja kokouspöytäkirjat voidaan lähettää sähköisesti allekirjoitettavaksi Visma Signiin suoraan ContractZenin pilvipalvelusta. Visman tutkimusten mukaan Visma Sign säästää dokumenttien allekirjoittamiseen kuluvasta kokonaisajasta sekä -kustannuksista jopa 90%. Allekirjoituksen jälkeen asiakirjat ja niiden metadata tallentuvat automaattisesti ContractZenin sopimusten- ja kokoustenhallintapalveluun, josta ne löytyvät nopeasti, ja joka myös muistuttaa tärkeistä sopimuspäivämääristä automaattisesti.

”Maailmalla panostetaan nyt voimakkaasti yritysjohdon työtä tehostaviin palveluihin. Sähköinen sopimustenhallinta on lähivuosina ottanut isoja harppauksia eteenpäin ja nyt sähköiset kokoustyökalut kehittyvät erityisen nopeasti. Osittain varmasti siksi, että Company Director -lehden mukaan isoissa listatuissa yhtiöissä yhden kokouksen järjestäminen ja läpivienti voi maksaa jopa satojatuhansia dollareita”, kertoo ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola. ”ContractZenin johdon kokousportaali on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa yhdistyvät kokousten aikataulutus ja suunnittelu, kokousaineistojen jakaminen, pöytäkirjojen laatiminen sekä sähköinen allekirjoitus. Näistä osa-alueista kannattaa todellakin nipistää turhat aikasyöpöt pois. Palvelumme ei vaadi it-projektia eikä koulutusponnistuksia, vaan se on heti valmis käyttöön”, Mikola jatkaa.

ContractZenin ja Visman yhteistyö on käynnissä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Nopeasti kansainvälistyvällä ContractZenillä on asiakkaita myös muualla Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa.

Lisätietoja:

Harri Koponen, johtaja (sähköinen allekirjoitus), Visma Solutions Oy, puh. 044 500 0020, harri.koponen@visma.com

Markus Mikola, toimitusjohtaja, ContractZen Oy, puh. 040 533 4519, markus@contractzen.com

Visma Sign digitalisoi sopimusten, pöytäkirjojen, valtakirjojen ja muiden dokumenttien allekirjoittamisen turvallisesti. Lisätietoa allekirjoitus.visma.fi

ContractZen tuo tärkeimmät asiakirjasi yhteen turvalliseen paikkaan ja auttaa pitämään yrityksesi due diligence -valmiina joka päivä. ContractZenin innovatiivinen pilvipalvelu yhdistää metadatapohjaisen sopimustenhallinnan, edistyksellisen kokoustenhallinnan, sähköisen allekirjoituksen ja tietoturvallisen datahuone (VDR) -palvelun. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja sen kotipaikka on Helsingissä. Lisätietoa www.contractzen.com. Twitter: @ContractZen

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland