Ohita
Visma on 2018 Ylläs-Levi -hiihdon pääyhteistyökumppani
Visma on 2018 Ylläs-Levi -hiihdon pääyhteistyökumppani

Tiedote -

Visma pääyhteistyökumppanina Ylläs-Levin hiihtokilpailussa 14.4.2018

Visma toimii 14.4.2018 Ylläs-Levin hiihtokilpailun pääyhteistyökumppanina. Kilpailu on Visma Ski Classics -kiertueen päätöskilpailu.

Visma Ski Classics on sekä ammattilaisille että harrastajille suunnattu maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja. Kilpailusarja huipentuu toista kertaa Ylläs-Levillä järjestettävään päätöskilpailuun 14. huhtikuuta 2018. Samalla ratkeaa Visma Nordic Trophyn voittajat. Visma toimii Visma Ski Classics -kiertueen yhteistyökumppanina ja Ylläs-Levin päätöskilpailun pääyhteistyökumppanina.

Ylläs-Levin kisatapahtuman lähettiläinä toimivat olympiavoittaja Iivo Niskanen ja hiihtolegenda Juha Mieto. Molemmat ovat myös mukana hiihtämässä Ylläs-Levin kilpailussa. 

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma oli menestys. Kilpailun noin 70 kilometrin pituinen reitti kulkee Ylläsjärveltä, Äkäslompolon, Kukastunturin ja Pyhäjärven kautta Leville. Reitin varrella ylitetään kolme tunturia.

- Viime kaudella Ylläs-Levillä ensimmäistä kertaa hiihdetty päätöskilpailu sai loistavaa palautetta sekä reitin että koko tapahtuman osalta. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa pyrimme luomaan tänä vuonna vieläkin upeamman elämyksen sekä hiihtäjille että katsojille, kertoo Suomessa Visma Ski Classics -projektista vastaava Milla Ikonen, Visman markkinointijohtaja.

Tutustu Visma Ski Classics -kiertueeseen: www.visma.fi/vismaskiclassics/

Lisätiedot:
Milla Ikonen, markkinointijohtaja, 040 578 5984, milla.ikonen@visma.com

Tietoa Visma Ski Classics -kiertueesta:
Visma Ski Classics on maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja. Tällä kaudella sarjassa on 11 arvostettua ja perinteikästä hiihtokilpailua, mukaan lukien Marcialonga Italiassa, Vasaloppet Ruotsissa ja Birkebeinerrennet Norjassa. Samoissa tapahtumissa kilpailee 28 ammattilaistiimiä ja 50 000 harrastajahiihtäjää. Kilpailut televisioidaan yli 70 maahan, joissa niillä on yli 20 miljoonaa katselijaa. Visma Ski Classicsin järjestää Ski Classics AB, jonka omistajia ovat Vasaloppet, Birken ja W Sportsmedia.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi Vismalla on yli 300 000 hosting-asiakasta. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää, ja vuonna 2017 sen liikevaihto oli 9 346 miljoonaa Norjan kruunua (n. 964 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 700 employees and its net revenue amounted to NOK 9 346 million in 2017. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland