Ohita
Visma pääsponsorina Visma Ski Classics -kiertueen Ylläs-Levi-loppunäytöksessä

Tiedote -

Visma pääsponsorina Visma Ski Classics -kiertueen Ylläs-Levi-loppunäytöksessä

Visma on pitkille matkoille keskittyvän Visma Ski Classics -maastohiihtosarjan yhteistyökumppani. Visma toimii myös kiertueella viimeisenä käytävän Ylläs-Levin kilpailun pääyhteistyökumppanina Suomessa. Ylläs-Levi on Visma Ski Classics -sarjan uusi osakilpailu kolmen muun uutuuden (Pontresina Sveitsissä, Vasaloppet Kiinassa ja Reistadløpet Norjassa) ohella. 

Ylläs-Levin kilpailu päättää sarjan 7. kauden (2017). Perinteisellä tyylillä hiihdettävä 60 kilometrin kilpailu käydään 8.4.2017. Kisa alkaa Ylläkseltä, joka on Suomen suosituimpia maastohiihtokeskuksia, ja päättyy Levin laskettelukeskukseen, joka on maamme suosituin hiihtomatkailukohde. Levi tunnetaan myös alppihiihdon maailmancupin osakilpailuiden järjestämisestä. Ylläksellä puolestaan on Suomen parhaat ja pisimmät hiihtoladut.

Visman toimitusjohtaja Øystein Moan:

”Toimittuamme Visma Ski Classics -sarjan yhteistyökumppanina vuodesta 2015 olemme iloisia siitä, että kiertueeseen on lisätty Ylläs-Levin kilpailu. Viime vuosina Visma on kasvanut Suomessa nopeasti: työntekijöitä on yli 1 000 ja asiakkaita 50 000.

Pitkän matkan hiihtokilpailuissa on paljon sellaista, johon voimme samastua. Maastohiihto puhuttelee pohjoismaista identiteettiämme, ja Visman tavoin myös Ski Classics -sarja kasvaa voimakkaasti. Sen lisäksi, että olemme Visma Ski Classics -sarjan yhteistyökumppani, toimimme myös Ylläs-Levin kilpailun pääyhteistyökumppanina. Suomi on Vismalle tärkeä markkina-alue, joten tuemme tapahtumaa mielellämme.”

Ylläs-Levin kilpailun johtaja Teemu Virtanen:

”Meille on kunnia saada Visma Ylläs-Levin kilpailun pääyhteistyökumppaniksi. Se vahvistaa brändiämme ja tapahtumaa kokonaisuutena, sillä Visma on jo koko sarjan yhteistyökumppani. On hienoa tulla liitetyksi Visman kaltaiseen huippubrändiin. Yhdessä voimme luoda kilpailun, joka muistetaan vielä vuosienkin päästä. Kilpailun lisäksi tarjoamme tyylikkään ja laadukkaan tapahtuman, jossa pidetään hauskaa.”

Ilmoittautuminen Ylläs-Levin kilpailuun alkaa 15.9.2016 – early bird -hinnat ovat voimassa syyskuun loppuun asti.

Pidennä hiihtokauttasi ja koe Pohjois-Suomi parhaimmillaan. Kiehtova luonto, revontulet ja mahtavat hiihtomaastot. 

Lisätietoja tapahtumasta 
yllaslevi.com
FB Ylläs-Levi
Twitter @yllaslevi

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on 7 400 työntekijää ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 8 338 miljoonaa norja kruunua.Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 7 400 employees and our net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland