Ohita
Visma osti OCTO3 Oy:n ja jatkaa vahvaa kasvua IT-konsultointimarkkinalla

Tiedote -

Visma osti OCTO3 Oy:n ja jatkaa vahvaa kasvua IT-konsultointimarkkinalla

Visma Consulting on ostanut OCTO3 Oy:n koko osakekannan. Jatkossa OCTO3 toimii osana Visman konsultointidivisioonaa Suomessa. OCTO3 on yksi Suomen johtavia sopimustuotekehitystaloja, joka auttaa suomalaisia yrityksiä digitalisoimalla heidän tuotteitaan ja liiketoimintaansa.

OCTO3:lla on toimipisteet Lappeenrannassa ja Helsingissä ja se työllistää 57 henkilöä. Yhtiön liiketoiminta on ollut viime vuodet voimakkaassa kasvussa ja vuonna 2017 sen liikevaihto tulee olemaan noin 4,5 miljoonaa euroa.

”OCTO3:lla on erinomainen asema useiden kasvuyhtiöiden ja organisaatioiden tuotekehityskumppanina ja se täydentää Visma Consultingin tarjoamaa erinomaisesti”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg. ”Yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä jo jonkin aikaa ja olemme olleet vaikuttuneita OCTO3:n vahvasta osaamisesta. Yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman palveluvalikoiman ja teknistä osaamista laajemmalla rintamalla”, Lillberg jatkaa.

Yritysoston jälkeen Visma Consultingilla on Suomessa jo noin 220 työntekijää ja alihankkijoiden kanssa asiakashankkeissa lähes 300 konsulttia. ”Tavoitteena on tuplata OCTO3:n Lappeenrannan nykyinen 50 hengen toimisto mahdollisimman nopeasti ja sitä kautta saada Lappeenrannan alueen teknologiaosaajat myös laajemmin Visma Consultingin asiakkaiden hankkeisiin”, kertoo Lillberg.

”Visma Consulting on yksi Suomen johtavista IT-konsultointitaloista ja Visma-perheeseen liittyminen vahvistaa liiketoimintaamme huomattavasti, kommentoi OCTO3:n toimitusjohtaja Tommi Laitinen. ”Liiketoiminnassamme ei ole juurikaan päällekkäisyyksiä, mutta synergioita sitäkin enemmän. Visma Consultingin kautta saamme vahvan asiakaspeiton suomalaisten suuryritysten ja julkisen sektorin organisaatioissa sekä suuremman koon tuomat edut erityisesti myynnissä ja hallinnossa. OCTO3 on kasvanut erittäin voimakkaasti viimeiset vuodet ja tämän yhdistymisen kautta pystymme vahvistamaan kasvutarinaa entisestään. Erityisesti tämä on hyvä uutinen Lappeenrannan ICT-klusterille, joka jatkaa vahvistumistaan”, Laitinen jatkaa.

Lisätietoja:
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014
Tommi Laitinen, toimitusjohtaja, OCTO3 Oy, +358 40 505 1324

Visma Consulting Oy
Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat sähköinen asiointi, asian- ja dokumentinhallinta, CRM ratkaisut, webbisovellukset sekä business intellgence konsultointi. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingin suomen liikevaihto vuonna 2017 tulee yritysoston jälkeen olemaan yli 30 miljoonaa euroa ja sen asiakashankkeissa työskentelee lähes 300 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Tampereella, Espoossa, Hyvinkäällä ja Jyväskylässä. Visma Consulting kuuluu pohjoismaiseen Visma-konserniin. Lisätietoja: www.vismaconsulting.fi.

OCTO3 Oy
OCTO3 tarjoaa nykyaikaista ja ketterää ohjelmistokehitystä. Olemme sopimuskehityksen asiantuntija ja erityisen vahva sähköisten palveluiden sekä ohjelmistotuotteiden kehittäjä. Kehitystyömme on osaamista, prosessiajattelua sekä luovuutta yhdistettynä asiakas- ja käyttäjälähtöisyyteen. Taitavat tekijämme - yli 50 osaajan tiimi - ovat tämän vuosituhannen käsityöläisiä, joissa kohtaavat looginen ajattelu, systemaattinen toimintatapa, syvä ammattitaito ja kyky luoda uutta. OCTO3 liikevaihto 2017 on arviolta 4,5 miljoonaan euroa ja yhtiössä työskentelee 57 henkilöä. Toiminta on voimakkaassa kasvussa. Lisätietoja: www.octo3.fi.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland