Ohita
Visma osti Infrastone Oy:n ja kasvoi Suomen johtavaksi business intelligence -konsultointitaloksi

Tiedote -

Visma osti Infrastone Oy:n ja kasvoi Suomen johtavaksi business intelligence -konsultointitaloksi

Visma Consulting on ostanut Infrastone Oy:n koko osakekannan ja yhtiö tullaan liittämään Visma Consulting Oy:n osaksi. Infrastone on yksi Suomen johtavia Qlik Business Intelligence -ratkaisun konsultointiin keskittyneitä yrityksiä. Yhtiössä työskentelee 16 henkilöä ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 2,8 miljoonaa euroa.

Viime joulukuussa Visma Consulting osti niin ikään Qlik-konsultointiin keskittyneen 15 hengen Cox Consultingin, joka on sittemmin sulautettu Visma Consulting Oy:n osaksi. Yritysten yhdistymisen seurauksena syntyy Suomen suurin Qlik-konsulttitalo, jossa työskentelee yli 30 osaavaa Qlik-konsulttia. Visma Consultingin muun business intelligence -osaajajoukon kanssa yhtiöstä on tullut Suomen johtava business intelligence -konsulttitalo, jossa työskentelee yli 50 BI-konsulttia ja jolla on Suomen suurin asiakaskunta suuryritysten keskuudessa.

”Kasvaminen Suomen johtavaksi business intelligence -konsulttitaloksi on ollut strateginen tavoitteemme ja vuoden 2017 aikana olemme päässeet tuohon asemaan”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg. ”Pystymme tarjoamaan markkinoiden kovinta osaamista niin Microsoftin kuin Qlikin BI-ratkaisuissa ja yli 100 suomalaista suuryritystä luottaa osaamiseemme erilaisten raportoinnin ja tietovarastoinnin ratkaisujen toimittajana. Infrastonella on erittäin tyytyväiset asiakkaat ja kovan osaamisen omaavat konsultit. He vahvistavat erinomaisesti meidän olemassa olevaa tiimiä ja olen erittäin tyytyväinen, että saimme heidät osaksi kasvavaa business intelligence -väkeämme”.

”Visma Consulting on yksi Suomen johtavista IT-konsulttitaloista ja he panostavat vahvasti business intelligence -alueen konsultointiin. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme liittymään heidän joukkoonsa ja rakentamaan yhdessä Suomen suurimman Qlik-toimijan, sanoo Infrastone Oy:n toimitusjohtaja Petri Oksanen. ”Syntyvällä tiimillä pystymme tarjoamaan asiakkaille markkinoiden parasta palvelua erittäin laajalla rintamalla.”

Lisätietoja:
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014
Petri Oksanen, toimitusjohtaja, Infrastone Oy, +358 400 700 346


Visma Consulting Oy
Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat sähköinen asiointi, asian- ja dokumentinhallinta, CRM-ratkaisut, webbisovellukset sekä business intelligence -konsultointi. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingin suomen liikevaihto vuonna 2016 oli 17,8 miljoonaa euroa ja sen asiakasprojekteissa työskentelee yli 200 henkilöä. Yhtiön toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Visma Consulting kuuluu pohjoismaiseen Visma-konserniin. Lisätietoja www.vismaconsulting.fi

Infrastone Oy
Infrastone on raportointiin, datan visualisointiin ja analytiikkaan keskittynyt suomalainen business intelligence -konsulttitalo. Yritys on perustettu vuonna 2002 ja se on Suomen ensimmäinen Qlik-kumppani. Yhtiöllä on 16 työntekijää Helsingissä ja Hyvinkäällä ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 2,8 meur. Lisätietoja www.infrastone.fi

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 600 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 5 500 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 600,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 5 500 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland