Ohita
Visma on ostanut Avaintecin sähköisen arkistoinnin ja allekirjoituksen liiketoiminnan
Visma on ostanut Avaintecin sähköisen arkistoinnin ja allekirjoituksen liiketoiminnan

Tiedote -

Visma osti Avaintecin sähköisen arkistoinnin ja allekirjoituksen liiketoiminnan

Räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen asiantuntija Visma Consulting Oy on ostanut Avaintec Oy:n sähköisiin allekirjoituksiin ja sähköiseen arkistointiin keskittyvän liiketoiminnan. Avaintec on kyseisillä alueilla Suomen johtava yritys erityisesti finanssi- ja julkisella sektorilla. Vismalla on jo entuudestaan vahvaa osaamista kyseisillä alueilla ja kaupan myötä Vismasta tulee ratkaisujen markkinajohtaja.

Avaintec on perustettu vuonna 1997 ja se työllistää 65 henkilöä, joista 32 siirtyy kaupan myötä Vismalle. Siirtyvän liiketoiminnan koko vuonna 2019 on noin 4,5 miljoonaa euroa. Avaintec tulee jatkossa keskittymään erityisesti terveydenhuoltosektorin tekoäly- ja koneoppimispohjaisiin ratkaisuihin. Avaintecin globaali sähköisen allekirjoituksen pilvipalvelu SignHero ei siirry kaupan mukana vaan se yhtiöitetään sellaisenaan omaksi yhtiökseen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saamme Avaintecin sähköisen allekirjoituksen ja sähköisen arkistoinnin ratkaisut osaksi tarjontaamme. Avaintec on kehittänyt markkinoiden johtavat tuotteet ja ne täydentävät erinomaisesti Visma Consultingin sähköisen asioinnin ja asianhallinnan ratkaisuja”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg. ”Tarkoituksemme on panostaa siirtyvään liiketoimintaan entistä enemmän ja kasvattaa Avainteciltä siirtyvää erittäin pätevää tiimiä jatkossa suuremmaksi. Liiketoiminnan siirto toteutetaan siten, että sillä on mahdollisimman vähän vaikutuksia Avaintecin nykyasiakkaille. Jatkossa he hyötyvät entistä laajemmasta palveluvalikoimasta, jonka Visma pystyy tarjoamaan.”

”Olemme iloisia, että tuotteemme ja henkilöstömme löysivät Vismalta uuden kodin, joka tarjoaa vahvemmat mahdollisuudet sekä siirtyvälle henkilöstölle että tuotteille kehittyä edelleen. Avaintec haluaa esittää lämpimät kiitoksensa asiakkailleen, kumppaneilleen ja siirtyvälle henkilöstölleen noin 20 vuoden yhteisestä taipaleesta, jonka aikana kehitettiin markkinoiden parhaat sähköiset allekirjoitus- ja arkistotuotteet hyvässä yhteistyössä”, sanoo Avaintec Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kuosmanen.

Lisätietoja:
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014
Pekka Kuosmanen, toimitusjohtaja, Avaintec Oy, +358 50 520 3727

Visma Consulting Oy
Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat palvelumuotoilu, digitaaliset palvelut, räätälöidyt IT ratkaisut, tiedolla johtaminen ja tekoälyratkaisut. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingin Suomen liikevaihto vuonna 2018 oli noin 42 miljoonaa euroa ja sen asiakashankkeissa työskentelee lähes 500 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. Visma Consulting on osa nopeasti kasvavaa Visma-konsernia. Lisätietoja: www.vismaconsulting.fi.

Avaintec
Avaintec on 22-vuotias startup-henkinen yritys, joka on edistänyt yritysten kuluttajapolkujen digitalisointia. Avaintec on ollut sähköisten allekirjoitusten markkinajohtaja Suomessa ja on myös saavuttanut merkittävän markkinaosuuden terveysalan Data Management-palveluissa. Avaintec toimii niillä aloilla, joilla tietoturva ja laatu määräävät menestyksen, ja tällä hetkellä Avaintec on ISO 27001, ISO 9001 ja ISO 13485 -sertifioitu. Tarkka laatu ja tietoturvakontrolli on yhdistetty ketteriin työtapoihin ja Avaintec oli Suomen ensimmäisiä yrityksiä, jotka ottivat ketterän tuotekehitysprosessin käyttöönsä. Yhtiön toimistot sijaitsevat Helsingissä sekä Hangzhoussa ja Chengdussa Kiinassa. Avaintecin noin 40 työntekijää edustavat kymmentä eri kansalaisuutta. Lisätietoja: www.avaintec.com

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 9500 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,2 mrd. euron liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1300 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland