Ohita
Visma Consulting ostaa Vuealta Oy:n
Visma Consulting ostaa Vuealta Oy:n

Tiedote -

Visma ostaa Vuealta Oy:n ja vahvistaa osaamistaan liiketoiminnan suunnittelu- ja analytiikkaratkaisuissa

Visma Consulting Oy on ostanut Vuealta Oy:n, joka on Suomen johtava Anaplan suunnittelu- ja analytiikkaratkaisujen konsultointiin keskittyvä yhtiö. Vuealta Oy on perustettu vuonna 2016 ja sillä on yli 80 % markkinaosuus Suomen Anaplan-toteutuksista.

Visma Consulting on jo aiemmin ollut vahva toimija tiedolla johtamisen konsultoinnin sekä ohjelmistojen markkinassa, ja kaupan myötä tämä asema vahvistuu entisestään. Vuealta tulee liittymään osaksi Visma Consultingia, joka tarjoaa digitalisaatiopalveluita suomalaisille yrityksille ja julkiselle sektorille noin 500 asiantuntijan voimin.

”Olen erittäin iloinen, että Vuealta liittyy meidän perheeseemme. Anaplan on ohjelmistona ottanut vahvan aseman suomalaisten suuryritysten talouden ja liiketoiminnan suunnitteluratkaisuna, ja Vuealta markkinajohtajana on tehnyt vakuuttavaa työtä laajentuessaan Suomessa. Vuealtan osaaminen ja palvelut sopivat erinomaisesti yhteen meidän jo ennestään vahvan tiedolla johtamisen liiketoiminnan kanssa, joka tarjoaa yrityksille palveluita dataohjautuvan liiketoiminnan kehittämiseen”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”Vuealta on yhtiönä kasvanut nopeasti perustamisestaan lähtien ja koimme, että nyt on oikea aika uudelle kodille, joka tarjoaa meille polun jatkaa kasvua seuraavaan vaiheeseen Suomessa. Visma valikoitui lopulta oikeaksi kumppaniksi, koska yhtiöidemme palvelut ja tuotteet täydentävät toisiaan täydellisesti. Lisäksi yhtiön itseohjautuva ja rento, mutta ammattimainen yrityskulttuuri on juuri sellainen, jonka myös me koemme omaksemme”, toteaa Vuealta Oy:n toimitusjohtaja Vesa Pahkamaa.

Kauppa ei vaikuta olemassa oleviin asiakkaisiin, henkilöstöön tai muihin sidosryhmiin, mutta jatkossa asiakkaille on tarjolla huomattavasti laajempi palveluvalikoima sekä monipuolisempaa osaamista.

Lisätietoja:
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014
Vesa Pahkamaa, toimitusjohtaja, Vuealta Oy, +358 44 030 1180

Visma Consulting Oy
Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen lähes 500 asiantuntijaa auttavat suomalaisia suuryrityksiä ja julkista sektoria menestymään digitaalisessa muutoksessa mm. palvelumuotoilun, digitaalisten palveluiden, räätälöityjen IT-ratkaisujen, tiedolla johtamisen sekä tekoälyratkaisujen avulla. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 68 miljoonaa euroa. Yhtiö on osa pohjoismaista Visma-konsernia ja sen toimistot sijaitsevat Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä.
www.vismaconsulting.fi

Vuealta Oy
Vuealta Oy tarjoaa moderneja ratkaisuja suorituskyvyn johtamisen ja liiketoiminnan suunnittelun haasteisiin hyödyntäen Anaplan-teknologiaa. Vuealta Oy on johtava Anaplanin palveluntarjoaja Suomessa, tarjoten Anaplanin konsultointi- ja käyttöönottopalveluja, tuki- ja ylläpitopalveluja sekä Anaplan-koulutuksia. Yhtiö työllistää 10 henkilöä. Vuealta Oy on aiemmin ollut osa kansainvälistä Anaplan palveluntarjoajaa Vuealta Groupia.
www.vuealta.fi

Aiheet

Kategoriat


Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 13 600 työntekijää, 1 100 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1500 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaita sujuvoittamaan liiketoimintaansa ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. www.visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland