Ohita

Tiedote -

Visma ostaa Viklo Oy:n ja laajentaa Suomen konsultointiliiketoimintaansa Business intelligence markkinaan

Visma ostaa suomalaisen ICT konsultointiin keskittyvän Viklo Oy:n ja vahvistaa asemaansa Suomen ICT konsultointimarkkinasta.

Viklo Oy:llä on vahva asema erityisesti Business intelligence ja data warehouse ratkaisujen ja konsultoinnin toimittajana suomalaisille suuryrityksille. Yrityksen liikevaihto vuonna 2014 oli noin 1,6 miljoonaa euroa ja sillä on 18 työntekijää Jyväskylässä ja Tampereella. Viklo Oy sulautetaan osaksi Visma Consulting Oy:tä ja se tulee jatkossa toimimaan Visma Consulting brändin alla.

Visma Consulting yksikön liikevaihto ennen kauppaa oli Suomessa noin 11,7 miljoonaa euroa vuonna 2014. Yrityksellä on vahva asema Suomen julkisen sektorin ja suuryritysten markkinassa erityisesti Java pohjaisissa ratkaisuissa, Microsoft ratkaisuissa ja vaativissa konsultointitoimeksiannoissa. Yrityskauppa vahvistaa Visma Consultingin asemaa Suomen IT konsultointimarkkinoilla ja kasvattaa palveluiden laajuutta olemassa oleville ja uusille asiakkaille.

”Viklon asiakaskunta on samanlainen kuin Visma Consultingin ja heidän osaaminen täydentää yrityksen vahvuuksia erinomaisesti”, kommentoi Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg. ”Viklo kasvoi viime vuonna yli 40% ja uskomme, että osana Vismaa pystymme vahvistamaan kasvua tuomalla heidän osaamisen laajemmalle asiakasjoukolle”, hän jatkaa.

Lisätietoja:

Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014

Mikko Kärki, toimitusjohtaja, Viklo Oy, +358 40 825 4428

Lisää tietoa Visma Consulting:sta

Visma Consulting on ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat sähköinen asiointi, asian- ja dokumentinhallinta, CRM ratkaisut, portaalit ja kollaboraatioratkaisut. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingin vertailuliikevaihto vuonna 2014 oli noin 11,7 miljoonaa euroa ja sen kautta asiakashankkeissa on noin 100 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä ja Tampereella. Lisätietoja www.vismaconsulting.fi

Lisää tietoa Viklosta

Viklo on johdon raportointiin sekä toiminnanohjauksen ja sovelluskehityksen konsultointiin erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja sillä on 18 työntekijää Jyväskylässä ja Tampereella. Yrityksen liikevaihto vuonna 2014 oli 1,6 meur ja liikevaihdon kasvu-% oli yli 40%. Lisätietoja: www.viklo.fi

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 6 700 employees and our net revenue amounted to euros 835 million in 2014.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland