Seuraa Visma

Visma ostaa Suomen johtavan työvoiman hallinnan asiantuntija- ja ohjelmistoyrityksen Numeron Oy:n

Lehdistötiedote   •   Helmi 02, 2016 10:00 EET

Visma laajentaa liiketoimintaansa ja vahvistaa osaamistaan työvoiman hallinnan järjestelmissä ostamalla Numeron Oy:n. 

– Numeron on saavuttanut johtavan aseman Suomen markkinoilla työvoiman hallinnan ohjelmistoissa. Olemme etsineet kumppania, joka auttaa meitä kasvamaan sekä Suomessa että kansainvälisesti. Odotamme innolla tämän yrityskaupan myötä tulevia uusia mahdollisuuksia. Pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita Visman ratkaisuja yhteistyössä Visman kanssa ja edelleen vahvistamaan markkina-­asemaamme, toteaa Numeron Oy:n toimitusjohtaja Seppo Varpukari.

– Olemme kasvaneet Suomessa viime vuosina voimakkaasti, sekä orgaanisesti että yritysostoin. Tämä yrityskauppa vahvistaa Visman asemaa Suomen markkinassa ja kasvattaa kilpailukykyämme ja mahdollisuuksiamme toimittaa laadukkaita HRM-ratkaisuja asiakkaillemme. Olemme vaikuttuneita Numeronin nopeasta kasvusta, ja pyrimme edistämään tätä jatkossakin. On hienoa saada Numeron Visma-konserniin, iloitsee Visma Enterprise Solutionsin toimitusjohtaja Jan Ivar Borgersen.

Lisätietoja:

Jan Ivar Borgersen, toimitusjohtaja, Visma Enterprise Solutions: +47 905 48 745
Seppo Varpukari, toimitusjohtaja, Numeron Oy: +358 50 556 1546

Visma

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Numeron

Numeron Oy on Suomen johtava työvoiman hallinnan asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Yrityksessä työskentelee yli 50 työntekijää, ja yrityksen toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä. Numeron on perustettu 2002, mutta yrityksen juuret juontavat vuoteen 1993. Vuonna 2015 Numeron Oy:n liikevaihto oli 4,2 MEUR. Lisää tietoa yrityksestä www.numeron.com

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.