Seuraa Visma

Visma ostaa Logium Oy:n ja vahvistaa asemaansa SaaS-pohjaisten HRM-ratkaisuiden tarjoajana

Lehdistötiedote   •   Helmi 10, 2014 11:59 EET

Oslo 10.2.2014

Visma ostaa suomalaisen matka- ja kuluhallinnan sekä työajanhallintajärjestelmiä tarjoavan Logium Oy:n ja vahvistaa asemaansa julkishallinnon ja suuryritysten segmentissä Suomessa.

Logium on innovatiivinen ja kasvava ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut matka- ja kuluhallinnan ohjelmistoihin sekä työajan hallintajärjestelmiin. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja sen liikevaihto oli 5 miljoonaa euroa vuonna 2013. Suomi on Visman keskeinen markkina-alue ja yrityskaupan myötä Visma vahvistaa toimintojaan HRM- ja SaaS-ratkaisujen alueella.

- Tällä yritysostolla on tärkeä rooli Visman aseman vahvistamisessa julkishallinnon ja suuryritysten segmentissä Suomessa. Olemme erittäin vaikuttuneita Logiumin johtavista ratkaisuista kyseisellä toimialalla. On hienoa saada heidät osaksi Visma-perhettä, sanoo toimitusjohtaja Jan Ivar Borgersen, Visma Enterprise Solutions -divisioonasta.

Visma vahvistaa asemaansa Suomessa useilla yritysostoilla. Logiumin osto on Visman kolmas yritysosto vuoden 2014 puolella. Yrityskaupan avulla Visma kasvattaa markkinaosuuttaan pilvipohjaisten HRM-ratkaisujen alueella. Visma työllistää Suomessa 950 henkilöä ja määrä kasvaa nopeasti.

Lisätietoja antavat: Jan Ivar Borgersen, toimitusjohtaja, Enterprise Solutions, Visma Software GLA +47 90 54 87 45 ja Kimmo Palmu, toimitusjohtaja Logium Oy, +358 400 804 804

Tietoja Logiumista: Logium Oy on johtava suomalainen ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut SaaS-pohjaisiin matkakuluhallinnan ohjelmistoihin sekä työajan hallintajärjestelmiin. Logium Oy on perustettu vuonna 1997 ja sen kotipaikka on Helsinki. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2013 5 miljoonaa euroa. Lisätietoja: http://www.logium.com/

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.