Ohita
Visma ostaa henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen johtamiseen erikoistuneen Concretion

Tiedote -

Visma ostaa henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen johtamiseen erikoistuneen Concretion

Pohjois-Euroopan suurin ohjelmistotalo Visma ostaa henkilöstön kehittämiseen erikoistuneen Concretio Oy:nja vahvistaa entisestään asemaansa osaamisen kehittämisen pilvipohjaisissa ratkaisuissa.

Visma ja Concretio Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Visma hankkii 100 prosenttia Concretio Oy:n osakkeista. Concretion toimipaikka on Espoossa ja henkilöstö siirtyy kaupan myötä Visman palvelukseen.

Visma investoi vahvasti henkilöstön strategiseen johtamiseen ja kehittämiseen, ja vahvistaa nyt Concretion kaupalla entisestään asemaansa osaamisen kehittämisen pilvipohjaisissa ratkaisuissa.

Concretion modulaarinen ratkaisukokonaisuus kattaa työvälineet niin suorituksen johtamiseen, osaamisen ja taitojen kartoittamiseen kuin koulutusten hallintaan sekä erilaisiin työsuhteen aikana pidettäviin keskusteluihin. Kokonaisuus tarjoaa organisaatioille tehokkaan työkalun, jonka käyttöönotto pilvipalveluna on nopeaa ja helppoa. Visma Public ja Concretio ovat tehneet henkilöstön osaamisen kehittämisen saralla jo pitkään yhteistyötä, joten kauppa on luonteva jatkumo yhteistyölle.

“Menestys on kiinni työntekijöiden osaamisen tunnistamisesta, kehittämisestä ja hyödyntämisestä. Ilman tehokkaita työkaluja on vaikea varmistaa, että henkilöstöllä on oikeanlaista osaamista ja tarvittavia taitoja liiketoiminnan ylläpitämiseksi”, kertoo Visma Publicin toimitusjohtaja Juha Mäntylä.

“Olemme erittäin iloisia liittyessämme osaksi pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme tuoteperhettä. Nyt pääsemme kehittämään entistä parempia työkaluja asiakkaidemme osaamisen kehittämisen ja johtamisen tueksi yhdessä”, iloitsee Concretion Sami Ventovuori.

Concretion asiakkaina on eri kokoisia julkis- ja valtiohallinnon organisaatioita, pörssiyrityksiä ja pk-sektorin yrityksiä. Kaupalla ei ole vaikutuksia Concretion henkilöstöön tai asiakkaisiin.

Lisätietoja:
Juha Mäntylä, toimitusjohtaja, Visma Public Oy, +358 400 406 767
Sami Ventovuori, hallituksen puheenjohtaja, Concretio Oy +358 50 546 0346

Concretio
Concretio on kotimainen yritys, joka on keskittynyt henkilöstön kehittämisen sovelluksiin. Sovellukset tarjoavat asiakkaille osaamisen kehittämisen prosessien tehostamiseen monipuoliset ja joustavat työkalut, jotka tuottavat säästöä toimialasta riippumatta. Concretion tavoitteena on auttaa asiakkaitaan nostamaan henkilöstönsä osaamisen tasoa loogisella ja nopeasti käyttöönotettavalla tuoteperheellä.

Visma Public
Visma Public on suomalainen yritys, joka tarjoaa julkishallinnolle ja yrityksille talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuja sekä asiantuntijapalveluja. Vahvistamme suomalaisten organisaatioiden toimintaa tehostamalla kriittisiä toimintoja älykkäiden ratkaisujen ja laadukkaiden palveluiden avulla. Ohjelmistomme sujuvoittavat ja automatisoivat hallinnollisia töitä, kehittävät liiketoimintaa ja tukevat tiedolla johtamista.

Työllistämme Suomessa noin 160 asiantuntijaa ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1500 ja maailmanlaajuisesti yli 12 500 asiantuntijaa.

Aiheet

Kategoriat


Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä.

Suomessa jo 1500 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaita sujuvoittamaan liiketoimintaansa ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. www.visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland