Seuraa Visma

Visma ostaa EasyCruitin Lumesselta ja vahvistaa asemaansa rekrytointiratkaisujen toimittajana

Lehdistötiedote   •   Touko 12, 2016 10:00 EEST

Visma laajentaa liiketoimintaansa ja vahvistaa pilvipalvelutarjontaansa ostamalla EasyCruitin Lumesselta.

- Lumesse on etsinyt kumppania, joka haluaa jatkossakin kehittää EasyCruitia kansainvälisesti. Uskomme tämän kaupan tuovan lisäarvoa EasyCruitin asiakkaille ja parantavan tuotteen kilpailukykyä, kun taas Lumesse voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa, sanoo hallituksen puheenjohtaja Didier Bench Lumesselta.

- Euroopan johtavan rekrytointiohjelmisto EasyCruit on loistava lisä Visman nykyiseen HRM-pilvipalveluvalikoimaan ja vahvistaa osaamistamme rekrytointiohjelmistoissa. Kauppa vahvistaa Visman asemaa Suomen markkinassa, parantaa kilpailukykyämme ja laajentaa mahdollisuuksiamme toimittaa laadukkaita HRM-ratkaisuja asiakkaillemme. Odotamme innolla, että pääsemme tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa ja kasvamaan yhdessä, toteaa toimitusjohtaja Jan Ivar Borgersen Visma Enterprise Solutionsista.

Lisätietoja:
Jan Ivar Borgersen, toimitusjohtaja, Visma Enterprise Solutions: + 47 905 48 745
Didier Bench, hallituksen puheenjohtaja, Lumesse: +44 (0) 1582 817209

Lumesse
Lumesse tarjoaa osaamisen hallinnan ratkaisuja yli 2 400 organisaatiolle yli 70 maassa. Ratkaisujen avulla asiakkailla on käytössä parasta osaamista alati muuttuvassa ja vaativassa kansainvälisessä ympäristössä. Ainutlaatuisten ja joustavien osaamisen hallinnan ratkaisujen avulla asiakkaat voivat hyödyntää uutta teknologiaa, ja ovat valmiina muuttuviin liiketoiminnan vaatimuksiin niin paikallisesti kuin kansainvälisesti. Lue lisää www.lumesse.com.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 7 400 employees and our net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015.

www.visma.com.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.