Ohita

Tiedote -

Visma ostaa EasyCruitin Lumesselta ja vahvistaa asemaansa rekrytointiratkaisujen toimittajana

Visma laajentaa liiketoimintaansa ja vahvistaa pilvipalvelutarjontaansa ostamalla EasyCruitin Lumesselta.

- Lumesse on etsinyt kumppania, joka haluaa jatkossakin kehittää EasyCruitia kansainvälisesti. Uskomme tämän kaupan tuovan lisäarvoa EasyCruitin asiakkaille ja parantavan tuotteen kilpailukykyä, kun taas Lumesse voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa, sanoo hallituksen puheenjohtaja Didier Bench Lumesselta.

- Euroopan johtavan rekrytointiohjelmisto EasyCruit on loistava lisä Visman nykyiseen HRM-pilvipalveluvalikoimaan ja vahvistaa osaamistamme rekrytointiohjelmistoissa. Kauppa vahvistaa Visman asemaa Suomen markkinassa, parantaa kilpailukykyämme ja laajentaa mahdollisuuksiamme toimittaa laadukkaita HRM-ratkaisuja asiakkaillemme. Odotamme innolla, että pääsemme tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa ja kasvamaan yhdessä, toteaa toimitusjohtaja Jan Ivar Borgersen Visma Enterprise Solutionsista.

Lisätietoja:
Jan Ivar Borgersen, toimitusjohtaja, Visma Enterprise Solutions: + 47 905 48 745
Didier Bench, hallituksen puheenjohtaja, Lumesse: +44 (0) 1582 817209

Lumesse
Lumesse tarjoaa osaamisen hallinnan ratkaisuja yli 2 400 organisaatiolle yli 70 maassa. Ratkaisujen avulla asiakkailla on käytössä parasta osaamista alati muuttuvassa ja vaativassa kansainvälisessä ympäristössä. Ainutlaatuisten ja joustavien osaamisen hallinnan ratkaisujen avulla asiakkaat voivat hyödyntää uutta teknologiaa, ja ovat valmiina muuttuviin liiketoiminnan vaatimuksiin niin paikallisesti kuin kansainvälisesti. Lue lisää www.lumesse.com.

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 7 400 employees and our net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland