Seuraa Visma

Visma ostaa Digital Illustratedin ja laajentaa Suomen konsultointiliiketoimintaansa vahvemmin Microsoft pohjaisiin ratkaisuihin

Lehdistötiedote   •   Tammi 22, 2015 10:00 EET

Visma ostaa suomalaisen konsultointiin ja tietojärjestelmäratkaisuihin keskittyvän Digital Illustrated yhtiön ja ottaa entistä vahvemman jalansijan Suomen ICT konsultointimarkkinasta.

Digital Illustrated on tehdyn kaupan jälkeen osa Visman Suomen ICT konsultointiliiketoimintaa. Visma Consulting yksikön liikevaihto ennen kauppaa oli Suomessa noin 9,7 miljoonaa euroa vuonna 2014. Sillä on vahva asema Suomen julkisen sektorin ja suuryritysten markkinassa erityisesti Java pohjaisissa ratkaisuissa ja vaativissa konsultointitoimeksiannoissa. Digital Illustrated tuo mukanaan yli 20 uutta työntekijää ja vahvan jalansijan Microsoft pohjaisten ratkaisujen toimittajana. Digital Illustratedin liikevaihto vuonna 2014 oli noin 2,0 miljoonaa euroa.

”Yrityskauppa vahvistaa Visman asemaa Suomen IT konsultointimarkkinoilla ja kasvattaa sekä kilpailukykyä että palveluiden laajuutta olemassa oleville ja uusille asiakkaille. Digital Illustratedin ratkaisutarjoama ja asiakaskunta täydentää Visman nykyportfoliota erinomaisesti ja tekee meistä entistä vahvemman toimittajan suomalaisille yrityksille ja julkiselle sektorille”, kommentoi Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

Visma on viime vuosina kasvanut Suomessa vauhdilla sekä orgaanisesti, että yritysostoin. Kaupan myötä Vismalla on Suomessa jo yhteensä noin 1000 työntekijää.

Lisätietoja:

Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014

Petri Säkkinen, toimitusjohtaja, Digital Illustrated, +358 40 864 3065

Lisää tietoa Visma Consulting Oy:stä

Visma Consulting Oy on ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen osaamisaluetta ovat ICT-alan konsultointi ja avoimen lähdekoodin tietojärjestelmäratkaisut kuten sähköinen asiointi, asian- ja dokumentinhallinta sekä portaalit ja kollaboraatioratkaisut. Yhtiön vertailuliikevaihto vuonna 2014 oli yli 9,7 miljoonaa euroa ja sen kautta asiakashankkeissa on lähes 80 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä ja Tampereella. Lisätietoja www.vismaconsulting.fi

Lisää tietoa Digital Illustratedista

Digital Illustrated on ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille. Lisätietoja: www.digitalillustrated.com

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.