Ohita

Tiedote -

Visma ostaa Cox Consulting Oy:n ja kasvattaa rooliaan Suomen Business Intelligence -markkinassa

Cox Consulting Oy:llä on vahva asema Business Intelligence -ratkaisujen ja konsultoinnin toimittajana suomalaisille suuryrityksille. Yritys keskittyy erityisesti Qlik-tuotteiden konsultointiin johdon raportoinnin ja ennustamisen hankkeissa sekä erilaisiin kannattavuuslaskentaratkaisuihin. Cox Consulting Oy:llä on myös oma suuryritysten kannattavuuslaskennan tarpeisiin suunnattu tuote, Basin. Yrityksen liikevaihto tilikaudella 2016 oli noin 1,8 miljoonaa euroa ja se työllistää 12 työntekijää Espoossa. Cox Consulting Oy sulautetaan osaksi Visma Consulting Oy:tä ja se tulee jatkossa toimimaan Visma Consulting -brändin alla.

Visma Consultingin liikevaihto ennen kauppaa tulee Suomessa olemaan noin 17,5 miljoonaa euroa vuonna 2016. Yrityksellä on vahva asema Suomen julkisen sektorin ja suuryritysten markkinassa erityisesti Java-teknologian ratkaisuissa, Microsoft ratkaisuissa ja vaativissa IT- konsultointitoimeksiannoissa. Yrityskauppa vahvistaa Visma Consultingin asemaa Suomen IT-konsultoinnin markkinoilla ja kasvattaa palveluiden laajuutta olemassa oleville ja uusille asiakkaille.

”Cox Consultingin asiakaskunta, yrityskulttuuri ja tapa toimia on samanlainen kuin Visma Consultingin ja heidän osaamisensa täydentää yrityksemme vahvuuksia erinomaisesti”, kommentoi Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg. ”Meillä on ennestään noin 20 Business Intelligence -konsulttia ja kaupan myötä palvelukykymme BI markkinalla vahvistuu entisestään. Tiedolla johtaminen ja kasvavien tietomassojen tehokas analysointi vaatii yrityksiltä jatkuvasti enemmän osaamista. Kaupan jälkeen olemme yksi Suomen johtavista konsulttitaloista vaativissa Business Intelligence -toimeksiannoissa ja kykymme vastata asiakkaiden tarpeeseen on entistä vahvempi.”

Lisätietoja:

Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014

Mikko Kontsas, toimitusjohtaja, Cox Consulting Oy, +358 40 580 6786

Lisää tietoa Visma Consulting:sta

Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat sähköinen asiointi, asian- ja dokumentinhallinta, CRM ratkaisut, portaalit ja kollaboraatioratkaisut sekä business intellgence konsultointi. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingin suomen liikevaihto vuonna 2016 tulee olemaan noin 17,5 miljoonaa euroa ja sen asiakashankkeissa työskentelee noin 170 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Lisätietoja www.vismaconsulting.fi

Lisää tietoa Cox Consultingista

Cox Consulting on johdon raportointiin, budjetointiin ja ennustamiseen sekä kannattavuuslaskennan konsultointiin erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 2002 ja sillä on 12 työntekijää Espoossa. Yrityksen liikevaihto tilikaudella 2015/2016 oli 1,8 meur. Lisätietoja www.cox.fi

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 400 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 7 400 työntekijää, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 8 338 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 7 400 employees and our net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland