Ohita
Joni Sarpo (Great Place to Work® Finland), Eliisa Valkonen (Visma) ja Juha Mäntylä (Visma)
Joni Sarpo (Great Place to Work® Finland), Eliisa Valkonen (Visma) ja Juha Mäntylä (Visma)

Tiedote -

Visma on yksi Euroopan parhaista työpaikoista

Ohjelmistoyhtiö Visma on noussut Great Place to Work -organisaation ylläpitämälle Euroopan parhaimpien työpaikkojen listalle. Listasijoituksen mahdollisti 2. sija Suomen parhaat työpaikat 2020 -tutkimuksen suurten yritysten sarjassa.

Suomen Visma-yhtiöt osallistuivat Great Place to Work -tutkimukseen toista kertaa yhdessä vuonna 2020. Visman helmikuussa saavuttama 2. sija suurten yritysten sarjassa (yli 500 työntekijää) vei yhtiön nyt myös Euroopan parhaimpien työpaikkojen listan sijalle 29.

“Vismalla on uniikki tapa rakentaa organisaatio niin, että pystymme hyödyntämään parhaat puolet sekä pk-yrityksessä että isossa konsernissa työskentelemisestä. Päivittäinen työ tehdään pienten tai keskisuurten yritysten kokoisissa yksiköissä, joilla on oma johto, omat ohjelmistoratkaisut tai -palvelut ja oma asiakaskunta. Olemme kuitenkin yhtä suurta perhettä ja meitä tukee vakaa konserni”, kertoo Visma Enterprise Oy:n henkilöstöjohtaja Eliisa Valkonen. “Sijoittuminen Suomen parhaiden työpaikkojen kärkeen on ollut meille merkittävä saavutus jo kahtena vuotena peräkkäin ja olemme erittäin iloisia yltäessämme myös Euroopan parhaiden työpaikkojen listalle.”

Visman yrityskulttuuri rakentuu yrittäjähenkisyyden, avoimuuden ja yhteisöllisyyden ympärille. Henkilöstö kokee, että kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti muun muassa iästä, sukupuolesta ja syntyperästä riippumatta. On tärkeää, että Vismalla saa olla oma itsensä ja pääsee tuomaan omia näkemyksiä esiin.

Suuren organisaation rattaisiin hukkuminen vältetään työskentelemällä pienemmissä ja itsenäisissä yksiköissä, joissa luottamus henkilöstöön on kaiken perusta. Visman menestystarina todistaa, että strategia toimii. Työskentelemällä lähellä asiakasta pystymme tukemaan niin pienyrittäjien, pk-yritysten kuin isojen organisaatioiden kehitystä ja kasvua. Tämän myötä Visma on kasvanut yhdeksi Euroopan johtavista ohjelmistotaloista.

“Kevät osoitti, että henkilöstöllämme on erinomainen kyky mukautua poikkeuksellisiin tilanteisiin. Pystyimme jatkamaan kannattavaa kasvua niin Suomessa kuin kansainvälisesti ja tukemaan asiakasyrityksiä ja -organisaatioita myös etänä. Kiitos menestyksestä kuuluu kaikille vismalaisille”, sanoo Visma Software Oy:n toimitusjohtaja ja Visma Finland Holding Oy:n hallituksen jäsen Juha Mäntylä.

Tietoa tutkimuksesta:

Euroopan parhaat työpaikat -lista

Great Place to Work® julkaisee vuosittain Euroopan parhaiden työpaikkojen listan, joka on jaettu neljään eri sarjaan:
- pienet (alle 50 työntekijää);
- keskisuuret (50 - 499 työntekijää);
- suuret (enemmän kuin 500 työntekijää);
- Monikansalliset.

Palkitun organisaation tulee olla vähintään yhden tai useamman maan kansallisella parhaiden työpaikkojen listalla ollakseen oikeutettu osallistumaan Euroopan parhaiden työpaikkojen listalle. Listalla on edustettuna 19 Euroopan maata: Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska ja Turkki.

Lisätietoja:
Eliisa Valkonen, HR Director, Visma Enterprise Oy, +358 40 076 0990

Haastattelupyynnöt:
Sanna Burton, Communication Director, Visma Finland Holding Oy, +358 50 322 5222

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland