Ohita
Visma on uusi Ski Classicsin pääyhteistyökumppani

Tiedote -

Visma on uusi Ski Classicsin pääyhteistyökumppani

Tästä kaudesta lähtien maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja on nimeltään Visma Ski Classics.

Visma Ski Classics sisältää 10 perinteistä ja arvostettua kilpailua Norjan Birkebeinerrennetista, Ruotsin Vasaloppetiin ja Italian Marcialongangaan. Kaikkiaan maratonhiihtojen mestaruuksista taistellaan kuudessa maassa – Italiassa, Sveitsissä, Saksassa, Tšekissä, Ruotsissa sekä Norjassa.

Visma on laajentunut viime vuosina Pohjoismaiden lisäksi Latviaan, Hollantiin, Romaniaan, Liettuaan ja Puolaan. Visman CEO, Øystein Moan näkee sponsoroinnin osana Visman kasvupolkua.

- Olemme vaiheessa, jossa tämänkaltainen investointi on järkevää. Haluamme saavuttaa brändillämme ihmisiä myös ydinmarkkinoidemme ulkopuolelta. Uskomme, että Visma Ski Classicsilla on siinä tärkeä rooli, yli 20 miljoonalla katsojalla 70 eri maassa, Moan sanoo.

- Käytämme tämän mahdollisuuden positiivisten kokemusten luomiseen Visma-brändin, hiihtäjien, katsojien, asiakkaiden sekä kumppaniemme välille, Moan jatkaa.

Vahva kumppanuus

David Nilsson, Ski Classicsin toimitusjohtaja kokee, että yhteistyö Visman kanssa vie Ski Classicsin uuteen aikaan.

- Ski Classics on todella tyytyväinen yhteistyön aloittamisesta nopeasti kasvavan Visman kanssa sekä ylpeä, että pääsemme yhdessä viemään Visma-brändiä Euroopan avainmarkkinoille, Nilsson kertoo.

Visma Ski Classics on Vismalle erityisen mielenkiintoinen sponsorointikohde, sillä maastohiihto on suosittu ja kasvava urheilulaji, joka tavoittaa niin liike-elämän edustajia kuin suurta yleisöä.

- Kilpailujen tulokset esitellään suurimmissa talouselämän lehdissä ja on yksi mielenkiintoisimmista keskustelunaiheista liike-elämän ihmisten välillä. B2B-brändille, kuten Vismalle on erittäin positiivista että olemme osaltamme mukana keskusteluissa, painottaa Moan.

Yhteiset arvot

- Meillä on paljon yhteistä Ski Classicsin kanssa. Maastohiihto kertoo Visman pohjoismaisesta identiteetistä. Ja kuten Visma, myös Ski Classics kasvaa vauhdilla. Kasvun myötä siitä tulee yhä kiinnostavampi Visma Classics -nimen vakiintuessa, Moan kertoo.

Visma Ski Classicssa on poikkeuksellista, että harrastehiihtäjät pääsevät hiihtämään ammattilaisjoukkueiden vierellä samassa kilpailussa. Kaikkiaan kilpailuihin osallistuu 25 ammattilaistallia sekä 50.000 amatöörihiihtäjää.

- Samaistumme urheilijoiden jatkuvan kehittymisen tavoitteluun, jossa haetaan uusia tapoja pysyä kilpailun johdossa. Ja kuten urheilussa, myös liiketoiminnassa menestyminen vaatii luonnetta, sinnikkyyttä ja kestävyyttä – mutta myös tiimityötä ja toveruutta, toteaa Moan.

Visma Ski Classics 2015/2016:

 • Joulukuu: Prologi, Livigno, Italia: 15 km
 • Joulukuu: La Sgambeda, Livigno, Italia : 35 km
 • Tammikuu: Jizerska Bedrichov, Tšekki: 50 km
 • Tammikuu: La Diagonela, St Moritz, Sveitsi: 65 km
 • Tammikuu: Marcialonga, Trention, Italia: 70 km
 • Helmikuu: König Ludwig Lauf, Baijeri, Saksa: 50 km
 • Helmikuu: Dobbiaco/Toblach-Cortina, Italia: 50 km
 • Maaliskuu: Vasaloppet, Mora, Ruotsi: 90 km
 • Maaliskuu: Birken, Lillehammer, Norja: 54 km
 • Huhtikuu: Årefjällsloppet, Ruotsi: 65 km

Faktaa kilpailuista:

 • 5.000 - 18.000 hiihtäjää per kilpailu
 • Kokonaisuudessaan 50.000 harrastajaa hiihtää kilpailuissa
 • Visma Ski Classicsin järjestää Ski Classics AB, jonka omistajina ovat Vasaloppet, Birken ja W Sportsmedia
 • 20 miljoonaa TV-katsojaa yli 70 maassa
 • TV-näkyvyys eri maissa: TV2 Norja, TV4 Ruotsi, MTV Suomi, Tšekin TV, Rai Italia, TV2 Sport Tanska, TVP Puola, Eurosport Europe/Asia

Lisätietoja:

Visma-konserni CEO, Øystein Moan: + 47 920 80 000

Visma Divisioonajohtaja, Eivind Gundersen +47 93 21 76 77

Ski Classics CEO, David Nilsson: +46 709181578

Lue lisää: www.skiclassics.com

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 6 700 employees and our net revenue amounted to euros 835 million in 2014.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland