Ohita
Visma Nordic Trophy -voittajat palkittiin 8. kauden loppukilpailun jälkeen

Tiedote -

Visma Nordic Trophy -voittajat palkittiin 8. kauden loppukilpailun jälkeen

Visma Ski Classics -kiertue sai jännittävän lopun viime viikonloppuna Ylläs-Levin kisassa. Astrid Øyre Slind ja Andreas Nygaard sijoittuivat ensimmäisiksi Ylläs-Levin finaalissa. Samalla he myös voittivat Visma Nordic Trophy -kilpailun, jossa heidät palkittiin neljän viimeisen maastohiihtokisan parhaiksi hiihtäjiksi.

Hiihtäjät ovat kilpailleet rinta rinnan viimeiset viisi kuukautta Visma Ski Classics -maratonhiihtosarjassa, joka on yksi maailman vaativimmista pitkän matkan mestaruuskisoista. Finaali hiihdettiin lämpimässä kevätsäässä, ja siihen kuului uskomaton kiipeämiskisa ja jännittävä kiri maaliviivaa kohti.

Arvokas palkinto urheilijoille

– Olen niin onnellinen, että viimein voitin, julisti iloinen Astrid Øyre Slind maalissa. Kisan voittaminen on mahtava tunne!

Ylläs-Levin voitto varmisti hänelle Visma Nordic Trophyn, joka on arvostettu palkinto urheilijoille. Kisa otettiin käyttöön viime vuonna tuomaan lisäjännitystä sarjan viimeiseen vaiheeseen. Pokaali ja 7 500 euroa palkintoraha annetaan kilpailun viimeisten kisojen parhaille hiihtäjille. Kaikki kyseiset kisat hiihdetään Pohjoismaissa.

Andreas Nygaard uskoo, että Visma Nordic Trophy -kilpailu osana kiertuetta lisää urheilijoiden motivaatiota:

– Mitä enemmän kilpailua ja mitä useampi palkinto on tavoiteltavana, sitä helpompi on myös ylläpitää motivaatiota ja vauhtia kauden aikana. Olen erittäin tyytyväinen voittaessani Visma Nordic Trophyn neljän tärkeän kisan jälkeen, joista jokainen oli haastava omalla tavallaan. Odotan innolla kilpailun lisääntymistä seuravaalla kaudella.

Voittamiseen vaaditaan voimaa ja sitkeyttä

Tänä vuonna Visman toimitusjohtaja Øystein Moan otti osaa Ylläs-Levin kisaan kilpailijana ja sai kokea kisan rankkuuden omakohtaisesti. Kisan jälkeen toimitusjohtaja kiitteli hyväntuulisena voittajien ponnisteluja:

– Visma Nordic Trophyn voittaminen edellyttää urheilijoilta parhaimpaan suoritukseensa pyrkimistä ja itsensä ylittämistä. Näin he osoittavat sinnikkyyttään, luonteenlujuuttaan ja joukkuehenkeään. Nämä kaikki ovat arvoja, joihin sekä Visma että urheilijat samastuvat ja uskovat. Me kaikki odotamme kovasti ensi kautta, joka alkaa vuoden lopussa.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä:
Visman toimitusjohtaja Øystein Moan, + 47 920 80 000

Tietoa Visma Ski Classics -kiertueesta:
Visma Ski Classics on maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja. Tällä kaudella sarjaan kuuluu 11 maailman arvostetuinta ja perinteikkäintä hiihtokilpailua, mukaan lukien Marcialonga Italiassa, Vasaloppet Ruotsissa ja Birkebeinerrennet Norjassa. Samoissa tapahtumissa kilpailee 28 ammattilaistiimiä ja 50 000 harrastajahiihtäjää. Kilpailut televisioidaan ympäri maailmaa yli 70 maahan, joissa niillä on yli 20 miljoonaa katselijaa. Visma Ski Classicsin järjestää Ski Classics AB, jonka omistajia ovat Vasaloppet, Birken ja W Sportsmedia.

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi Vismalla on yli 300 000 hosting-asiakasta. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää, ja vuonna 2017 sen liikevaihto oli 9 346 miljoonaa Norjan kruunua (n. 964 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 700 employees and its net revenue amounted to NOK 9 346 million in 2017. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland