Ohita
Astrid Øyre Slind ja Andreas Nygaard hiihtivät Visma Nordic Trophyn voittoon.
Astrid Øyre Slind ja Andreas Nygaard hiihtivät Visma Nordic Trophyn voittoon.

Tiedote -

​Visma Nordic Trophy päättää yhdeksännen Visma Ski Classics -kauden

Jännittävän yhdeksännen kauden jälkeen Visma Ski Classics -hiihtokiertue päättyi Ylläs-Levin finaaliin viime viikonloppuna. Astrid Øyre Slind ja Andreas Nygaard hiihtivät sekä päätöskilpailun että Visma Nordic Trophyn voittoon.

“Visma Nordic Trophyn voittaminen on hieno lisä koko kiertueen voittoon. Trophy-kilpailu toimii porkkanana koko kauden läpi”, kertoi Nygaard maaliviivan ylitettyään.

Ylläs-Levin 70 kilometrin maraton hiihdettiin hyvissä olosuhteissa yli Lapin tuntureiden. Andreas Nygaard ja Astrid Øyre Slind, jotka voittivat myös viime vuonna sekä finaalin että Visma Nordic Trophyn, olivat taas pysäyttämättömät.

Visma Nordic Trophy on tärkeä hiihtäjille, sillä se lisää motivaatiota ja kilpailua läpi koko kauden, marraskuusta huhtikuuhun.

“Visma Nordic Trophy antaa minulle motivaatiota hiihtää hyvin läpi koko kauden ja antaa hyvät eväät tavoitella koko kiertueen voittoa ensi kaudella. Pienemmät palkinnot kiertueen aikana ovat tärkeitä etenkin hiihtäjille kuten minä, jotka eivät pystyneet osallistumaan muutamaan osakilpailuun”, kertoi Øyre Slind.

Visma Nordic Trophy otettiin mukaan lisäämään jännitystä kiertueen viimeiseen vaiheeseen. 7500 euron palkinto luovutetaan pohjoismaisissa osakilpailuissa parhaiten pärjänneille hiihtäjille.

“Nygaardin and Øyre Slindin päättäväisyys sekä kyky asettaa tavoitteita ja saavuttaa ne tiimiensä merkittävällä tuella on vaikuttavaa ja voimme oppia heiltä paljon", sanoo Visman toimitusjohtaja Øystein Moan.

Katso Nygaardin ja Øyre Slindin videohaastattelut

Lisätietoja:
Øystein Moan, toimitusjohtaja, Visma, +47 920 80 000

Tietoa Visma Ski Classics -kiertueesta:
Visma Ski Classics on maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja. Sarjassa on mukana maailman arvostetuimpia ja perinteikkäimpiä hiihtokilpailuja, kuten Marcialonga Italiassa, Vasaloppet Ruotsissa ja Birkebeinerrennet Norjassa. Samoissa tapahtumissa kilpailee 32 ammattilaistiimiä ja yli 50 000 harrastajahiihtäjää. Kilpailut televisioidaan yli 70 maahan, joissa niillä on yli 20 miljoonaa katsojaa. Visma Ski Classics -sarjan järjestää Ski Classics AB, jonka omistajia ovat Vasaloppet, Birken ja W Sportsmedia.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland