Ohita
Visma M2 digitalisoi matka- ja kuluhallintaa ReceiptHeron eKuitti-ratkaisun avulla

Tiedote -

Visma M2 digitalisoi matka- ja kuluhallintaa ReceiptHeron eKuitti-ratkaisun avulla

Visma Enterprisen ja ReceiptHeron yhteistyö tuo sähköiset, eli eKuitit helpottamaan yritysten arkea. Yhteistyön myötä Visma M2 -käyttäjät saavat automaattisesti eKuitit suoraan matka- ja kuluhallinnan M2-sovellukseen, kun osto on tehty kauppapaikassa, joka välittää kuittitietoja ReceiptHerolle.

eKuitin avulla kuittitiedot saadaan laskun liitteeksi, ja rakenteisen kuittidatan perusteella rivitason tietoja voidaan hyödyntää automaatioon. Rakenteinen kuittidata on myös tulevaisuuden lisäautomaation edellytys. Digitaalisten kuittien ansiosta yritykset säästävät jopa 5–7 euroa pelkästään yhden kuitin käsittelykustannuksissa.

ReceiptHeron eKuitti-ratkaisu ei vaadi valokuvia, QR-koodeja tai mitään OCR-tekniikan (optisen merkintunnistuksen) käyttöä digitaalisten kuittien tuottamiseen ja toimittamiseen. Visma M2-käyttäjien ei siis tarvitse kuvata paperikuittia tai lähettää kuitista sähköpostia minnekään, vaan palvelua tukevasta kauppapaikasta kuitti siirtyy suoraan M2-sovellukseen. M2:ssa esimerkiksi kululajeja voidaan ehdottaa automaattisesti oston arvonlisäverokantoihin perustuen.

Digitaaliset kuitit uudeksi normaaliksi

Hallituksen tavoitteena on siirtyä täysin digitaalisten kuittien vaatimusten mukaiseksi vuoteen 2025 mennessä. Osana tätä tavoitetta, Visma, ReceiptHero ja Nordea ovat yhdessä Valtiokonttorin kanssa aktivoineet noin 50 000 valtion työntekijän yrityskortille käyttöön ReceiptHeron eKuitti-toiminnon käytettäväksi Visman M2-sovelluksessa.

“Kun olimme mukana valtiovarainministeriön ohjaamassa pilotissa, näimme ReceiptHeron kasvattavan tarjontaansa kuluhallinnan parissa työskenteleville toimijoille. Olemme huomanneet, miten ostopaikkoja on tullut lisää tälle alustalle, mikä on tuonut luonnollisesti myös lisäarvoa asiakkaillemme. Odotamme innolla sitä, että saamme olla mukana tekemässä digitaalisista kuiteista uutta normaalia”, kertoo M2-tuotteen tuotepäällikkö Jani Vertanen Vismalta.

"Olemme innoissamme siitä, että suhteemme Visman kanssa on vahvistunut ja olemme nyt integroituneet M2-tuotteeseen. Tiedämme, että tämä on iso asia yrityksille, jotka tehostavat kulujen hallintaa ja säästävät näin tuhansia tunteja vuodessa”, kertoo ReceiptHeron toimitusjohtaja Joel Ojala.

Yritykset, jotka käyttävät Nordean First Card -korttia, voivat aktivoida pian digitaaliset kuitit maksukorteille. Kun työntekijä käyttää korttia ReceiptHeron eKuitti-alustaa hyödyntävässä ostopaikassa, digitaalinen kuitti lähetetään mm. Visman M2-sovellukseen reaaliajassa.

Lisätietoja:
Jani Vertanen, tuotepäällikkö, Visma Enterprise Oy, puh. 040 843 4839
Joel Ojala, toimitusjohtaja, ReceiptHero, puh. 0400 856 298

ReceiptHero

ReceiptHero uudistaa datataloutta mahdollistamalla siirtymän kestävämpään kulutukseen niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Tämä muutos vaatii uudenlaista ajattelua ja ennen kaikkea rohkeita ratkaisuja sekä toimivan teknologisen alustan.

ReceiptHero tarjoaa täysin uudenlaisen ja turvallisen alustan kuluttajille, yrityksille, kaupoille ja pankeille. Yrityksen missiona on muuttaa kuitit sähköisiksi ja mahdollistaa merkitykselliset kohtaamiset eri osapuolten välillä. Kuittien uudistamisen aika on nyt - oletko sinä mukana? getreceipthero.com/fi/

Visma Enterprise Oy
Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Tuotteisiin kuuluvat Wilma, M2, Saima HR, Numeron ja Tiima. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1500 asiantuntijaa. www.visma.fi/enterprise/

Aiheet

Kategoriat


Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä.

Suomessa jo 1500 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaita sujuvoittamaan liiketoimintaansa ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. www.visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland