Ohita
Visma kasvaa ajanvarauspuolelle DigitalBookerin oston myötä

Tiedote -

Visma kasvaa ajanvarauspuolelle DigitalBookerin oston myötä

Visma laajentaa ohjelmavalikoimaansa ostamalla Suomen käytetyimmän SaaS-pohjaisen ajanvarausjärjestelmän DigitalBooker Finland Oy:n osakekannan. Kaupalla Visma vahvistaa erityisesti pienyrityksille suunnattua palvelutarjoamaa. DigitalBookerille tämä tarjoaa mahdollisuuden laajentaa ratkaisutarjoamaansa laajemmalle asiakaskunnalle.

– Visma työllistää yli 1000 asiantuntijaa Suomessa ja määrä kasvaa nopeasti. Yritysosto vahvistaa Visman asemaa pilvipohjaisten yritysohjelmistojen tarjoajana ja on jatkossa arvokas osa Visman kokonaistarjoamaa. DigitalBookerin SaaS-pohjainen ajanvarausjärjestelmä luo selkeitä synergiaetuja asiakkaillemme eri toimialoilla. DigitalBookerin kehittämät ratkaisut ajanvaraukseen tulevat olemaan merkittävässä roolissa yritysten liiketoimintamallien kehittyessä, Visman toimitusjohtaja Øystein Moan kertoo.

DigitalBooker on parin viime vuoden aikana kasvanut nopeasti Suomen suurimmaksi ajanvarausjärjestelmäksi, tarjoten ajanvarauspalveluja yrityksille kuten New Hairstore, Gigantti, Kämp Spa, Ruohonjuuri ja Finnair. DigitalBooker on Henrik Karlströmin ja Fredrik Rönnlundin vuonna 2007 perustama yritys, jota Henrik rakensi vuosien 2007 ja 2011 välillä kotitoimistolta pystyäkseen rakentamaan palvelun jonka avulla ihmiset pystyisivät helpottamaan omaa ajanvaraustyötään.

- Meille tärkeintä yhdistymisessä oli, että DigitalBookerin uusi omistaja olisi yhtä ketterä ja asiakaslähtöinen kuin se DigitalBooker, mitä me olemme vuosien saatossa rakentaneet. Visma on osoittanut tämän, Henrik Karlström kertoo.

Yrityksen kasvu ajoittuu vuosien 2011 ja 2015 välille, jolloin yritys on ilman myyjiä onnistunut lähes tuplaamaan liikevaihtonsa vuosittain.

- Tuote on myynyt itseään kiitos loistavan tuotteen, tyytyväisten asiakkaiden, onnistuneen markkinoinnin ja avoimen kommunikaation. Nyt olimme pisteessä, jossa halusimme saada kasvua tukemaan lisää resursseja. Löysimme Vismalta meille parhaan tulevaisuuden ja yhteisen tekemisen sävelen. Visman kanssa saamme toimintaamme pitkäjänteisyyttä ja resursseja tulevaisuuden rakentamiseen, Fredrik Rönnlund kiteyttää.

- DigitalBookerin nykyiset asiakkaat saavat kaupan myötä entistä vahvemman toimijan taakseen, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan ajanvarauksen lisäksi myös muissa yrityksen järjestelmätarpeissa aina kassasta, verkkokauppaan, laskutukseen ja kirjanpitoon. Tavoitteenamme on luoda asiakkaalle kokonaisuus, joka on entistä selkeämpi, kommentoi Visma Passelin toimitusjohtaja Terhi Karasjärvi yhteistyötä.

Lisätietoja:

Visma-konserni CEO, Øystein Moan: + 47 920 80 000

Visma Passeli Oy, Terhi Karasjärvi, toimitusjohtaja, terhi.karasjarvi@visma.com, +358 10 756 3280

Aiheet

Kategoriat


Visma

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

DigitalBooker

DigitalBooker on Suomen eniten käytetty ajanvarausjärjestelmä, jolla tehdään lähes 6000 varausta päivittäin. Yhteensä järjestelmän kautta on tehty jo yli 5 miljoonaa varausta 600 eri toimipisteeseen ja yli 500 000 käyttäjän toimesta. Palvelua käytetään pienistä yhden hengen yrityksistä aina OMX-listattuihin pörssiyrityksiin; sisäisistä huonevarauksista lemmikkieläinten hoitopalveluihin. Kauneus- ja terveysalan, sekä ryhmäliikuntapaikkojen varausjärjestelmissä DigitalBooker on markkinajohtaja Suomessa. Lisätietoja: www.digitalbooker.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland