Ohita
​Visma jatkaa Visma Ski Classics -sponsorointia

Tiedote -

​Visma jatkaa Visma Ski Classics -sponsorointia

Visma on ollut Visma Ski Classics -hiihtokilpailukiertueen pääsponsori vuodesta 2015 lähtien. Osapuolet ovat nyt päättäneet jatkaa sopimusta toukokuuhun 2020 asti.

Visma Ski Classics -kilpailukiertueeseen kuuluvat Birkebeinerrennet, Vasaloppet, Marcialonga sekä kahdeksan muuta arvostettua perinteistä hiihtokilpailua, jotka käydään Italiassa, Sveitsissä, Saksassa, Tšekin tasavallassa, Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Muista hiihtotapahtumista poiketen Visma Ski Classicsissa harrastajahiihtäjät kilpailevat yhdessä ammattilaistiimien kanssa. Jännittävää kilpailua seuraa yli 20 miljoonaa katsojaa 70 eri maassa.

Katsojamäärä kaksinkertaistunut
– Kiinnostus pitkän matkan hiihtoon kasvaa jatkuvasti. Viime kaudella televisioitujen kilpailujen katsojamäärä lähes kaksinkertaistui edelliseen kauteen verrattuna, joten brändimme sai laajaa näkyvyyttä myös ydinmarkkinoidemme ulkopuolella. Uskomme, että kumppanuuden jatkaminen luo positiivisia mielleyhtymiä brändimme, hiihtäjien, tiimien ja yleisön välille, kertoo Visman toimitusjohtaja Øysten Moan.

– On hienoa, että voimme jatkaa kiertueemme kehittämistä Visma pääyhteistyökumppaninamme. Visma on osallistunut Ski Classicsiin aktiivisesti koko Visma Ski Classicsin olemassaolon ajan. Visma toimii aktiivisesti monilla Ski Classics -markkinoilla. Sen kasvu on vaikuttavaa ja kumppanuus sitoutunutta, joten Ski Classics on erittäin ylpeä kumppanuuden jatkumisesta, toteaa Ski Classicsin toimitusjohtaja David Nilsson.

Visma Alp Trophy ja Visma Skier of the Day
Edellisellä kaudella esiteltiin Visma Nordic Trophy -kilpailu, joka tuo lisäjännitystä kilpailusarjan viiteen viimeiseen osakilpailuun, jotka kaikki kisataan Pohjoismaissa. Menestyksekkään kauden jälkeen Visma Ski Classics on päättänyt jakaa kaksi lisäpalkintoa tulevalla kaudella: Visma Alp Trophy ja Visma Skier of the Day, jolloin Visman sponsoiroima kokonaispalkintosumma nousee 35 000 euroon.

Visma Alp Trophy jaetaan neljän Alpeilla käytävän osakilpailun voittajille. Visma Skier of the Day -palkinto jaetaan niille hiihtäjille, jotka lähtevät rohkeimmin tavoittelemaan menestystä osakilpailuissa. Tarkoituksena on palkita ne kilpailijat, jotka lähtevät kisaan voimiaan säästelemättä ja tekevät omia ratkaisujaan, vaikka ne eivät toisikaan heille voittoa.

– Maastohiihto on tärkeä osa pohjoismaista identiteettiämme, ja meistä on hienoa jatkaa yhteistyötä ja seurata tiimejä ja urheilijoita Visma Ski Classicsin tulevilla kausilla, toteaa Visman toimitusjohtaja Øystein Moan.

Kausi VIII alkaa 26. marraskuuta Sveitsin Pontresinassa pidettävällä Prologue-kilpailulla.

Lisätiedot:
Visman toimitusjohtaja Øystein Moan, + 47 920 80 000

Tietoa Visma Ski Classics -kiertueesta
Visma Ski Classics on maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja. Tällä kaudella sarjassa on 11 arvostettua ja perinteikästä hiihtokilpailua, mukaan lukien Marcialonga Italiassa, Vasaloppet Ruotsissa ja Birkebeinerrennet Norjassa. Samoissa tapahtumissa kilpailee 28 ammattilaistiimiä ja 50 000 harrastajahiihtäjää. Kilpailut televisioidaan yli 70 maahan, joissa niillä on yli 20 miljoonaa katselijaa. Visma Ski Classicsin järjestää Ski Classics AB, jonka omistajia ovat Vasaloppet, Birken ja W Sportsmedia.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland