Ohita
Visma.net yhteistyöhön kotimaisen Flashnode-startupin kanssa

Tiedote -

Visma.net yhteistyöhön kotimaisen Flashnode-startupin kanssa

Visma.net-toiminnanohjausohjelmiston ja Flashnode-alustan yhteensopivuus auttaa pk-yrityksiä välttämään pilviohjelmistojen siiloutumisen.

Visma.net-toiminnanohjausohjelmisto (ERP) on integroitu Flashnoden ekosysteemiin. Yhteensopivuus mahdollistaa saumattoman yhteyden kaikkien ekosysteemiin kuuluvien pilvipalveluiden välille, mikä helpottaa tiedonkulkua ja asiakasyritysten liiketoimintaa.

“Tehtävämme on palvella kotimaisia pk-yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla. Oli kyse sitten paikallisesta tai ulkomaille suuntautuvasta yritystoiminnasta, pilvessä olevien ohjelmistojen yhteispeli on tänä päivänä kriittinen tekijä. Flashnode-yhteistyö tuo asiakkaillemme mahdollisuuden ottaa Visma.net saumattomasti käyttöön yhdessä esimerkiksi verkkokaupan, kassajärjestelmän tai CRM-ohjelmiston kanssa”, sanoo Visma.netin Business Manager Matti Karppinen.

Suomalaiset yritykset ovat yhä enemmän siirtyneet käyttämään pilvipalveluita. Pilviohjelmistojen määrä kasvaa, jolloin pullonkaulaksi muodostuu helposti keskinäisten yhteyksien puute ja järjestelmien siiloutuminen. Liiketoiminta ja tehokkuus kärsivät heti, jos kaikkea tietoa ei voida hyödyntää tai sen siirtäminen ohjelmistosta toiseen vaatii käsityötä.

Jyväskyläläinen, kansainvälistymisvaiheessa oleva kasvuyritys Flashnode rakentaa yhteyksiä ohjelmistojen välille uudenlaisella liiketoimintamallilla, palveluna. Vuonna 2014 perustettu startup toimii Suomen lisäksi Saksassa ja Isossa-Britanniassa, ja asiakkaita on kuudessa Euroopan maassa.

“Kumppanuus Visma-konsernin kanssa ja heidän merkittävä asemansa Pohjoismaissa on meille hieno mahdollisuus auttaa yrityksiä kehittämään prosessejaan ja kasvamaan. Perinteisesti integraatioiden rakentaminen on ollut kallista ja siksi mahdollista lähinnä suuryrityksille, mutta meidän kauttamme pysyvästi yhteensopivat tietojärjestelmät ovat myös pk-yritysten ulottuvilla”, Flashnoden toimitusjohtaja Lennu Keinänen kertoo.

Viime vuonna Suomessa lanseerattu Visma.net sisältää laajan kirjon sovelluksia logistiikan, taloushallinnon, palkanlaskennan ja tiedolla johtamisen tarpeisiin. Visma.netiä käyttää yli 500 pk-sektorin yritystä Pohjoismaissa. Pohjoismaiseen markkinaan ja toimintaympäristöön sovitetun Visma.net-ohjelmiston kehityksen parissa työskentelee Vismalla noin sata henkeä.

Lisää tietoa Visma.net-toiminnanohjausohjelmistosta: https://www.visma.fi/vismanet/

Lisätietoja:
Matti Karppinen, Visma.net Business Manager, Visma Software Oy, 0400 899 798
Lennu Keinänen, Toimitusjohtaja, Flashnode Oy, 044 7767 827

Visma Software Oy
Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Tuotteitamme ovat mm. Visma.net, Visma L7, Visma Nova ja Visma Fivaldi. Tarjoamme asiakkaillemme myös verkkolaskutus- ja verkkopalkkaratkaisuja. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 900 asiantuntijaa. 
www.visma.fi

Flashnode
Vuonna 2014 perustettu integraatiopalveluita tarjoava startup mahdollistaa kustannustehokkaan liiketoiminnan automatisoinnin. Flashnoden yhteensopivien ohjelmistojen ekosysteemiin kuuluu jo yli 30 ohjelmistoa.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland