Ohita
Visma Consulting Suomen suurin voittaja Hansel-puitesopimuskilpailutuksessa

Tiedote -

Visma Consulting Suomen suurin voittaja Hansel-puitesopimuskilpailutuksessa

Visma Consulting valittiin uudessa valtionhallinnon Hansel-puitesopimuskilpailutuksessa toimittajaksi kuudella eri osa-alueella seitsemästä. Puitesopimus on voimassa vuosina 2015-2019 ja arvion mukaan sen kautta ostetaan palveluita jopa 200 miljoonalla eurolla. Suomessa vain yksi toinen toimija voitti yhtä monta osa-aluetta ja lukuisa joukko aiempina vuosina mukana olleita toimittajia putosi puitesopimuksen ulkopuolelle.

”Kilpailutuksen tulos on osoitus siitä, että meiltä löytyy vahvaa osaamista ja kokemusta Suomen julkisen sektorin ICT hankkeissa. Liiketoimintamme julkisen sektorin kanssa on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana ja olemme voittaneet markkinoita vanhoilta, perinteisiltä toimittajilta. Tämä kertoo siitä, että myös julkisella sektorilla kaivataan nykyään ketteriä, dynaamisia toimijoita, joiden toimintamallina on pitää asiakas kaiken tekemisen keskiössä”, sanoo Visma Consultingin toimitusjohtaja Petri Lillberg.

Visma Consulting valittiin toimittajaksi seuraavilla osa-alueilla: Projektinhallinta- ja integraattoripalvelut, Määrittely- ja arkkitehtuuripalvelut, Sovellus- ja ohjelmistopalvelut ja ylläpito, Ratkaisukehitys ja ylläpito, Testauspalvelut, Tietoturvallisuus sekä auditoinnit ja varautuminen. Visma consulting on ollut mukana jo kahdessa edellisessä puitesopimuksessa ja nyt alkavassa puitesopimuksessa yritys on ottanut entistä isomman roolin valtionhallinnon ohjelmistokonsultoinnin toimittajana.

Lisätietoja: Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy. tel. 040 577 7014

Lisää tietoa Visma Consultingista

Visma Consulting Oy on ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen osaamisaluetta ovat ICT-alan konsultointi ja tietojärjestelmäratkaisut kuten sähköinen asiointi, asian- ja dokumentinhallinta sekä portaalit ja kollaboraatioratkaisut. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 9,7 miljoonaa euroa ja sillä on asiakashankkeissa noin 80 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä ja Tampereella. Lisätietoja www.vismaconsulting.fi

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on yli 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 6 700 employees and our net revenue amounted to euros 835 million in 2014.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland