Seuraa Visma

Visma Alp Trophy -kilpailu käynnistää uuden vuoden

Lehdistötiedote   •   Tammi 11, 2019 16:18 EET

Visma Alp Trophy -kilpailu alkaa tänä viikonloppuna, ja ensimmäisenä on vuorossa Kaiser Maximilian Lauf, haastava kilpailu, joka käydään Itävallan Alppien majesteettisissa maisemissa.

Visma Ski Classics -kilpailusarjaan kuuluu maailman arvostetuimpia ja perinteikkäimpiä hiihtokilpailuja, kuten Marcialonga, Vasaloppet ja Birkebeinerrennet.

Visma lisäsi viime kaudella Visma Alp Trophyn osaksi kilpailua. Voittopokaali ja palkintorahat jaetaan Alpeilla järjestettävissä osakilpailuissa parhaiten menestyneille kilpailijoille. Kilpailuja on neljä, ja ne järjestetään tammi- ja helmikuussa.

”Olemme innoissamme vuoden 2019 ensimmäisen osakilpailun käynnistymisestä. Odotamme näkevämme kiihkeää kilpailua arvostetusta Visma Alp Trophy -palkinnosta, joka tuo kauden alkuun oman jännityselementtinsä”, kertoo Visman toimitusjohtaja Øystein Moan.

Visma aloitti hiljattain neljännen kautensa sarjan nimisponsorina. Katsojien määrä kasvaa joka vuosi, ja viime kaudella televisioiduilla osakilpailuilla oli jo yli 20 miljoonaa katsojaa.

”Visma Ski Classics -kilpailujen ansiosta pystymme kohtaamaan yleisön maastohiihtokilpailujen tarjoamissa ainutlaatuisissa puitteissa. Hiihtäjät ovat yhtä sitoutuneita lajiinsa kuin me olemme ohjelmistokehitykseen, joten olemme innolla mukana tukemassa heidän tavoitettaan”, toteaa Moan.

Kaiser Maximilian Lauf alkaa tänä lauantaina, 12.1.2019, klo 9.45 Suomen aikaa.

Visma Alp Trophy -osakilpailut:
Kaiser Maximilian Lauf, Itävalta, 12.1.2019
La Diagonela, Zuoz, Sveitsi, 19.1.2019
Marcialonga, Trentino, Italia, 27.1.2019
Toblach-Cortina, Toblach-Cortina, Italia, 2.2.2019

Tietoa Visma Ski Classics -kiertueesta:
Visma Ski Classics on maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja, johon kuuluu maailman arvostetuimpia ja perinteikkäimpiä hiihtokilpailuja, mukaan lukien Marcialonga Italiassa, Vasaloppet Ruotsissa ja Birkebeinerrennet Norjassa. Samoissa tapahtumissa kilpailee 32 ammattilaistiimiä ja yli 50 000 harrastajahiihtäjää. Kilpailut televisioidaan yli 70 maahan, joissa niillä on yli 20 miljoonaa katsojaa. Visma Ski Classics -sarjan järjestää Ski Classics AB, jonka omistajia ovat Vasaloppet, Birken ja W Sportsmedia.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8000 työntekijää, yli 800 000 asiakasta ja NOK 8 537 miljoonan (n. 893 milj. euroa) liikevaihto vuonna 2017 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.