Ohita
Vasaloppet käynnistää Visma Nordic Trophy -kilpailusarjan
Vasaloppet käynnistää Visma Nordic Trophy -kilpailusarjan

Tiedote -

Vasaloppet käynnistää uuden Visma Nordic Trophy -kilpailusarjan

Visma Ski Classicsin nimisponsori Visma on hiljattain esitellyt Visma Nordic Trophyn – uuden pitkän matkan hiihtokilpailusarjan. Kilpailukausi sisältää viisi finaalikilpailua, joista ensimmäinen on Vasaloppet sunnuntaina 5. maaliskuuta.

Visma Nordic Trophy järjestetään Pohjoismaissa, ja siihen kuuluvat hiihtokilpailut kantavat nimiä Vasaloppet, Birkebeinerrennet, Årefjällsloppet, Reistadløpet ja Ylläs–Levi.

– Maastohiihto puhuttelee Visman pohjoismaista identiteettiä, ja se on yksi suosituimmista talviurheilulajeistamme. Uskomme, että Visma Nordic Trophy voi luoda positiivisia yhteyksiä brändimme, hiihtäjien ja tiimien välille. Kilpailu voi myös tuoda lisää voimaa ja jännitystä Visma Ski Classics -kauden VII kiertueeseen, Visman toimitusjohtaja Øystein Moan kertoo.


Palkintorahaa voittajille

Visma Nordic Trophy -tulokset riippuvat siitä, paljonko keltaiseen liiviin oikeuttavia mestaruuspisteitä on kerätty viidessä pohjoismaisessa kilpailussa. Viimeisenä pidettävän Ylläs–Levin kilpailun jälkeen palkitaan kolme mies- ja naishiihtäjää, joilla on eniten pisteitä. Visma jakaa palkintorahaa yhteensä 35 000 euroa.

– Visma Ski Classics kuuluu hiihtokilpailukiertueista haastavimpien joukkoon. Visma Nordic Trophyn voittamiseksi vaaditaan lujuutta, tiimityötä ja luonnetta sekä kykyä kestää vastoinkäymisiä ja karuja olosuhteita. Ne kaikki ovat hyveitä ja arvoja, joista myös meidät – siis Visma – tunnetaan, Visman toimitusjohtaja Øystein Moan toteaa.


Kaikki alkaa Vasaloppetista

Vasaloppet on Visma Nordic Trophyn ensimmäinen kilpailu, joka järjestetään Ruotsissa 5. maaliskuuta. 90 km:n hiihdon lähtö on Bergassa, Sälenissa, ja maali Morassa. Vasaloppet on maailman vanhin ja pisin hiihtokilpailu.


Lisätiedot:

Visman toimitusjohtaja Øystein Moan +47 920 80 000


Visma Nordic Trophyn kilpailut

Vasaloppet, Ruotsi, 5.3.2017, 90 km
Birkebeinerrennet, Norja, 18.3.2017, 54 km
Årefjällsloppet, Ruotsi, 25.3.2017, 55 km
Reistadløpet, Norja, 1.4.2017, 50 km
Ylläs–Levi, Suomi, 8.4.2017, 60 km


Palkintorahojen jakautuminen

1. sija, naiset: 10 000 euroa
2. sija, naiset: 5 000 euroa
3. sija, naiset: 2 500 euroa

1. sija, miehet: 10 000 euroa
2. sija, miehet: 5 000 euroa
3. sija, miehet: 2 500 euroa


Tietoa Visma Ski Classics -kiertueesta

Visma Ski Classics on maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja. Tällä kaudella sarjassa on 13 arvostettua ja perinteikästä hiihtokilpailua, mukaan lukien Marcialonga Italiassa, Vasaloppet Ruotsissa ja Birkebeinerrennet Norjassa. Samoissa tapahtumissa kilpailee 28 ammattilaistiimiä ja 50 000 harrastajahiihtäjää. Kilpailut televisioidaan yli 70 maahan, joissa niillä on yli 20 miljoonaa katselijaa. Visma Ski Classicsin järjestää Ski Classics AB, jonka omistajia ovat Vasaloppet, Birken ja W Sportsmedia.

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 500 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 5 500 työntekijää, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 8 338 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 500,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 5 500 employees and its net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland