Ohita
Vasaloppet aloitti Visma Nordic Trophy -kilpailun

Tiedote -

Vasaloppet aloitti Visma Nordic Trophy -kilpailun

Vasaloppet käynnisti Visma Nordic Trophy -kilpailun sunnuntaina 3. maaliskuuta. Kilpailu koostuu Visma Ski Classics -sarjan neljästä pohjoismaisesta osakilpailusta. Yleisöä ja osallistujia odottaa kuukauden verran jännittäviä pitkän matkan hiihtokilpailuja, jotka huipentuvat huhtikuussa järjestettävään Ylläs-Levin loppukilpailuun.

Visma Ski Classics on yksi maailman haastavimmista hiihtokilpailuista, ja Vasaloppet, jonka aikana hiihdetään Keski-Ruotsissa 90 kilometriä Sälenistä Moraan, on sen pisin osakilpailu. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 64 maata, joista Ruotsilla, Norjalla, Tanskalla ja Suomella oli eniten edustajia.

”Vasaloppet on yksi Visma Ski Classics -kiertueen vaativimmista osakilpailuista, ja olikin jännittävää seurata kovaa taistoa voitosta ja Visma Nordic Trophyn johtoasemasta”, toteaa Visman toimitusjohtaja Øystein Moan.

Arvostettu Visma Nordic Trophy -kilpailu päättää Visma Ski Classics -kauden. Hiihtäjät, jotka keräävät eniten mestaruuspisteitä neljässä pohjoismaisessa osakilpailussa palkitaan pokaalilla ja 5 000 euron rahapalkinnolla.

Britta Johansson-Norgren, joka voitti hiljattain Visma Alp Trophy -kilpailun ja otti johtoaseman Visma Nordic Trophy -kilpailussa, tähtää myös koko Visma Nordic Trophy -kilpailun voittoon.

”Visma Alp Trophy on erityisen tärkeä urheilijoille, jotka eivät voi kilpailla kaikissa kauden kilpailuissa. Sain voitosta lisämotivaatiota, jonka avulla voin päättää tämän kauden vielä viime vuottakin vahvemmin.”

Tämä on Visman neljäs kausi Visma Ski Classics -sarjan nimisponsorina. Yhtiö sponsoroi Visma Alp Trophy- ja Visma Nordic Trophy -kilpailuja sekä Visma Skier of the Day -palkintoa.

”Televisioitujen kilpailujen katsojamäärät ovat olleet tällä kaudella suuria, mikä kertoo laajan yleisön kiinnostuksesta lajiin. Odotamme jännityksellä, miten tämä pitkän matkan hiihtokilpailukausi päättyy”, Moan kertoo.

Sekä Visma Alp Trophy- että Visma Nordic Trophy -palkinnot jaetaan Visma Ski Classics -kiertueen Ylläs-Levillä 13.4. pidettävän loppukilpailun jälkeen.

Visma Nordic Trophyn kilpailut:
3.3. Vasaloppet, Ruotsi, 90 kilometriä
16.3. Birkebeinerrennet, Norja, 54 kilometriä
6.4. Reistadløpet, Norja, 50 kilometriä
13.4. Ylläs-Levi, Suomi, 70 kilometriä

Lisätiedot:
Øystein Moan, Visman toimitusjohtaja, +47 920 80 000

Tietoa Visma Ski Classics -kiertueesta:
Visma Ski Classics on maastohiihdon pitkien matkojen kilpailusarja. Sarjassa on mukana maailman arvostetuimpia ja perinteikkäimpiä hiihtokilpailuja, kuten Marcialonga Italiassa, Vasaloppet Ruotsissa ja Birkebeinerrennet Norjassa. Samoissa tapahtumissa kilpailee 32 ammattilaistiimiä ja yli 50 000 harrastajahiihtäjää. Kilpailut televisioidaan yli 70 maahan, joissa niillä on yli 20 miljoonaa katsojaa. Visma Ski Classics -sarjan järjestää Ski Classics AB, jonka omistajia ovat Vasaloppet, Birken ja W Sportsmedia.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland