Ohita
Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg
Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg

Tiedote -

Valtionhallinnon Sharepoint ratkaisukehityskumppaniksi valittu Visma Consulting

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut Visma Consulting Oy:n valtionhallinnon Sharepoint ratkaisukehitys- ja ylläpitokumppaniksi vuosille 2016–2020. Sopimus kilpailutettiin Hansel IT konsultointi 2015-2019 puitesopimuksen kautta ja sen arvioitu arvo on 4-8 miljoonaa euroa. Hankkeen asiantuntijat ja kehitystiimit toimittaa Digital Illustrated Finland Oy, joka on osa Visman Suomen konsultointiorganisaatiota.

”Valtori haluaa tarjota asiakkailleen moderneja sähköisen asioinnin ja sosiaalisen median palveluita päivittäisen työn tehostamiseen. Nyt kilpailutettu kokonaisuus mahdollistaa ketterän ja tehokkaan mallin toteuttaa Sharepoint-pohjaisia ratkaisuja valtionhallinnon organisaatioille”, kommentoi Projekti- ja asiantuntijapalvelujen tulosalueen päällikkö Tuomo Kouhia Valtorista.

”Visma Consultigilla on vahva kokemus Sharepoint ja O365 hankkeista suomalaisissa suuryrityksissä ja julkisella sektorilla. Sopimuksen myötä pystymme tarjoamaan osaamisemme paljon laajemmin valtionhallinnon käyttöön ja olemaan sitä kautta edistämässä Suomen julkisen sektorin digitalisoitumista”, kommentoi Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

Lisätietoja:

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Tuomo Kouhia

tel. +358 40 563 2871

tuomo.kouhia[at]valtori.fi


Visma Consulting Oy

Toimitusjohtaja Petri Lillberg

p. +358 40 577 7014

petri.lillberg[at]visma.com

Lisää tietoa Visma Consulting:sta

Visma Consulting Oy on ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys, joka kuuluu pohjoismaiseen Visma konserniin. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat sähköinen asiointi, asian- ja dokumentinhallinta, CRM ratkaisut, kollaboraatioratkaisut ja business intelligence-konsultointi. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingilla on asiakashankkeissa noin 140 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Lisätietoja www.vismaconsulting.fi


Lisää tietoa Valtorista

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut. Valtori huolehtii keskitetysti asiakkaiden tarpeiden pohjalta tarjoamiensa ICT-ratkaisujen hankinnasta, toimivuudesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Näin valtionhallinnon organisaatiot voivat keskittyä omaan perustoimintansa ja siihen liittyvien tietojärjestelmien kehittämiseen. Tällä hetkellä virastossa työskentelee noin 770 henkilöä ja kesäkuun alussa 2016 noin 1 000. Lisätietoja www.valtori.fi.

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 400 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 7 400 työntekijää, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 8 338 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 7 400 employees and our net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland