Ohita
Uusia välineitä henkilöstön työurien pidentämiseen ja osatyökykyisten voimavarojen vahvistamiseen

Tiedote -

Uusia välineitä henkilöstön työurien pidentämiseen ja osatyökykyisten voimavarojen vahvistamiseen

Visma Enterprise Oy ja Kuntoutussäätiö ovat solmineet yhteistyösopimuksen tavoitteenaan edistää suomalaisten yritysten kilpailukykyä. Yhteistyön avulla yrityksille tarjotaan Saima HR -järjestelmässä välineitä ja toimintamalleja henkilöstön työurien pidentämiseen ja osatyökykyisten voimavarojen vahvistamiseen.

”Kuntoutussäätiö haluaa auttaa yrityksiä parantamaan kilpailukykyään. Olennainen tekijä tässä on henkilöstö, sen voimavarat ja työnimu. Haluamme tarjota yrityksille vaikuttavia välineitä henkilöstön työurien pidentämiseen ja myös osatyökykyisten voimavarojen vahvistamiseen. Käynnistämme yhteistyön Visman kanssa innostuneina yritysmaailman kumppanuuksista”, toteaa Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen.

”Yhteistyö mahdollistaa asiakkaillemme uudenlaisen tavan yhdistää HR-järjestelmä ja Kuntoutussäätiön osaaminen”, iloitsee Visma Enterprisen toimitusjohtaja Jukka Mikkonen.

Lisätietoja antavat

Soile Kuitunen, toimitusjohtaja, Kuntoutussäätiö, +358 44 781 3117

Jukka Mikkonen, toimitusjohtaja, Visma Enterprise Oy, +358 40 823 7698

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä. Tähtäämme kuntoutuksen Living Labiksi, kuntoutusjärjestelmän konkreettiseksi uudistajaksi ja välineiden tuottajaksi koko Suomelle. Toimintaan kytkeytyvät käytäntöä palvelevat tutkimukset, vaikuttavuuden mittaristot ja toimintakonseptit, joilla suomalainen kuntoutusjärjestelmä uudistuu. Toimimme tavoitteen eteen yhdessä muiden kuntoutustoimijoiden kanssa. http://www.kuntoutussaatio.fi/

Visma Enterprise Oy on innovatiivinen ohjelmistotalo. Meidät tunnetaan M2 Matka- ja kuluhallintaratkaisusta, Tiima Työajanhallintaratkaisusta sekä Saima HR ja Saima Rekry -järjestelmistä, joissa kaikissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet sekä erinomainen käytettävyys. http://www.visma.fi/enterprise/

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 6 700 employees and our net revenue amounted to euros 835 million in 2014. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland